ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, Modell P3000, krom-nikkelstål, gullfarge


Artikkelnummer NEW-3489

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,503.76
NOK 1,202.99 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, Modell P3000, krom-nikkelstål, gullfarge

Kenskaper:

  • Elegant design i gulltoner med førsteklasses komponenter i krom-nikkelstål
  • Perfekt skumkvalitet takket være den integrerte plastkompensatoren
  • Rask og uanstrengt uttak av drikke på grunn av 10 mm tuten
  • Enkel installasjon på standard dispenseringssystemer med den 80 mm gjengede kontakten

P3000-Tappekranen er et ekte mesterverk av cateringutstyr, designet for å møte de høyeste kravene til ølkjennere. Denne kranen er laget av elegant krom-nikkelstål og ferdig i en luksuriøs gullnyanse, og er utstyrt med en innovativ plastkompensator og presis skumknapp som gir den ultimate ølopplevelsen. Den sjenerøse 10 mm tuten og 80 mm gjengede koblingen muliggjør jevn integrering i standard dispenseringssystemer.

Denne kranens enestående ytelse skyldes de høykvalitets CNS-komponentene som sikrer imponerende korrosjonsmotstand og reduserer vedlikeholds- og reparasjonskostnader. Den banebrytende plastkompensatorteknologien garanterer utmerket skumkvalitet og gir deg en unik ølopplevelse.

Den elegante gullfargede designen til P3000-Tappekranen er perfekt blandet med ethvert sofistikert miljø, og gir serveringsområdet ditt en imponerende aura av stil og luksus. Denne kranen er ikke bare et utstyr; det er en erklæring om fortreffelighet i cateringbransjen. Med sine uslåelige funksjoner gjør dette trykk det til en investering i fremtiden til virksomheten din.

P3000-Tappekranen er et perfekt tillegg til ditt eksisterende dispenseringsutstyr, takket være den enkle installasjonsprosessen på standard dispenseringssystemer med 80 mm gjenget muffe. Plastkompensatoren gir presis kontroll over dispensering, sikrer ideell skumkvalitet og fører til uforglemmelige drikkeopplevelser. Komponentene i krom-nikkelstål i denne kranen gir robusthet og eleganse, noe som gjør den til et perfekt eksempel på en kran som er bygget for å vare.

Invester i fremtiden til virksomheten din med P3000-Tappekranen, og oppdag den perfekte balansen mellom eleganse og ytelse som denne kranen har å tilby. Betjen kundene dine med et kompromissløst nivå av stil og luksus, og gi dem den uforglemmelige ølopplevelsen de fortjener.

Vare-ID 453053
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 700 g
Netto vekt 700 g
dimensjoner 100×40×115mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: