ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, Speedy X-modell gjennomsiktig, gullfarge


Artikkelnummer NEW-3493

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,107.41
NOK 704.74 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, Speedy X-modell gjennomsiktig, gullfarge

Vi introduserer Tappekran i gjennomsiktig og gullfarge - den perfekte løsningen for ølentusiaster som krever høyeste kvalitet. Å servere unikt fatøl har aldri vært enklere, takket være den innovative flytende plastkompensatoren (modell SK-168-007) som sikrer den perfekte skjenkingen for kundene dine hver gang.

Hvorfor velge kompensatortrykk?

  • Optimal øltapping:Den flytende plastkompensatoren garanterer presisjon i øldispensering, og sikrer at hver skjenking blir perfekt utført.
  • Åpenhet for en oversikt:Den gjennomsiktige øltappen har ikke bare et elegant og moderne utseende, men lar deg også enkelt overvåke ølnivået til enhver tid.
  • Elegant gullfarge:Kranens gullfargede overflate gir en ekstra touch av eleganse, noe som gjør den til et ettertraktet stykke for enhver bar- eller restaurantinnredning.
  • Allsidig tapping:Denne kranen er svært allsidig, slik at du enkelt kan justere dispenseringen slik at den passer til forskjellige ølstiler, fra litt brusende pilsnere til hveteøl med høy kullsyre.
  • Enkel installasjon:Tappekranens funksjon som er enkel å installere sparer deg for tid og krefter, og sikrer minimal forstyrrelse av dine daglige aktiviteter.
  • Enkel rengjøring og vedlikehold:Kranens funksjon som er enkel å rengjøre og vedlikeholde sikrer et jevnt dispenseringssystem og høye hygienenivåer til enhver tid.
  • Førsteklasses ølkvalitet:Denne tappemodellen er det perfekte valget for cateringbedrifter som ønsker å tilby sine kunder øl av høyeste kvalitet som garantert vil glede selv de mest krevende ølelskere.

The Tappekran setter nye standarder innen øltapping med sin innovative teknologi som garanterer presisjon og fortreffelighet i hver skjenking for å tilby dine gjester den ultimate smaksopplevelsen. Kranens gjennomsiktige kropp gir ikke bare en estetisk presentasjon, men gjør deg også i stand til hele tiden å overvåke ølnivået slik at du kan fylle på ølet i god tid. Den gullfargede overflaten gir et eksklusivt preg som vil fremheve utseendet til baren eller restauranten din, noe som gjør den til et øyeblikkelig blikkfang for gjestene dine.

Enten du vil servere litt brusende pilsnere eller høykullsyreholdige hveteøl, har Beer Taps allsidighet dekket deg. Takket være dens enkle installasjon, rengjøring og vedlikeholdsfunksjoner, sikrer denne kranmodellen jevn drift av dispenseringssystemet, samtidig som den opprettholder høye nivåer av hygiene til enhver tid. Gjør Compensator Trykk til valget for bedriften din og nyt den førsteklasses ølkvaliteten som kundene dine fortjener.

Vare-ID 453055
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 950 g
Netto vekt 900 g
dimensjoner 90×40×105mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: