ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, i krom-nikkelstål med plastkompensator, polert


Artikkelnummer NEW-3307

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,295.71
NOK 1,025.90 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, i krom-nikkelstål med plastkompensator, polert

Oppgrader ølopplevelsen din med vår høykvalitets Tappekran laget av krom-nikkelstål med plastkompensator. Denne kranen er perfekt ikke bare for hjemmebruk, men også for profesjonelle restauranter og barer som verdsetter kvalitet og holdbarhet. Kranen er designet for optimal ølhelling, og har en innovativ skumknapp som gir deg fullstendig kontroll over ølet. Nyt den perfekte aromaen og smaken av ølet ditt hver gang med vår høykvalitetskran.

Funksjoner:

  • Konstruksjon i krom-nikkel stål med en plastkompensator
  • Polert hus beskytter mot rust og sikrer lengre levetid
  • Ekstremt stabil og holdbar for profesjonell og hjemmebruk
  • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
  • Kompakte dimensjoner på 100x40x85 mm for praktisk bruk
  • Imponerende nettovekt på 840 g for stabilitet og pålitelighet

Den gjengede muffen på ca. 35 mm muliggjør problemfri installasjon, mens de kompakte målene på 100x40x85 mm gjør kranen ikke bare kraftig, men også ekstremt praktisk å bruke.

Forbedre opplevelsen av å skjenke øl med den ekstra fordelen av enkelt vedlikehold. Konstruksjonen av krom-nikkelstål og det polerte huset beskytter ikke bare kranen mot rust, men sikrer også en lengre levetid, og gir deg en pålitelig og holdbar løsning for dine behov for øluttak.

For de som verdsetter stabilitet og holdbarhet, skiller vår Tappekran seg ut med sin imponerende nettovekt på 840 g. Denne betydelige vekten gir ikke bare stabilitet under bruk, men garanterer også en pålitelig og konsekvent skjenkeopplevelse, enten hjemme eller i en profesjonell setting.

Den innovative skumknappen på vår Tappekran er designet med presisjon og gir deg full kontroll over ølstrømmen. Denne funksjonen sikrer at du kan helle ølet ditt med den perfekte balansen mellom skum og væske, og gir en enestående drikkeopplevelse med hvert glass.

Opplev bekvemmeligheten med enkel installasjon med den gjengede sokkelen på ca. 35 mm. Dette gjennomtenkte designelementet gjør det enkelt å sette opp Tappekranen, og sparer deg for tid og krefter samtidig som du sikrer en sikker og pålitelig tilkobling.

Vår krans kompakte dimensjoner på 100x40x85 mm bidrar ikke bare til dens praktiske funksjonalitet, men gjør den også til et allsidig valg for ulike oppsett for øldispensering. Enten du har begrenset plass eller ønsker en kran som passer sømløst inn i din eksisterende bar eller kegerator, er vår Tappekran den ideelle løsningen.

Invester i den ultimate løsningen for skjenking av øl i dag og løft dine øldrikkeøyeblikk til nye høyder med vår Tappekran. Den perfekte skjenkingen er nå for hånden.

Vare-ID 453038
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 865 g
Netto vekt 840 g
dimensjoner 100×40×85mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: