ich-zapfe

Komplett trykkfat sett - 19L brus KEG + CO2 flaske + trykkmåler + koblinger


Artikkelnummer NEW-14025

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 5,246.13
NOK 4,196.95 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse innen 14 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Komplett trykkfat sett - 19L brus KEG + CO2 flaske + trykkmåler + koblinger

Leter du etter et komplett startsett for å servere ditt selvbryggede øl direkte fra en brusfat? Se ikke lenger enn til denne all-inclusive-pakken som kommer med en 19-liters brus KEG, 2 kg CO2-flaske, trykkmåler, tilkoblinger og mer. Dette settet inneholder alt du trenger for å komme i gang med en ny hobby, og brus KEG er perfekt for hobbybryggere som ønsker et fyldig og effektivt alternativ til tidkrevende flaskefylling.

Soda KEG er laget av solid rustfritt stål, noe som gjør den nesten uforgjengelig. Det lett avtakbare, ovale lokket gjør fylling og rengjøring til en lek, og trykkbegrensningsventilen i lokket sørger for sikker drift. Med kulelåsforbindelser, en utskriftsregulator med to manometre, to hurtigkoblinger og en slange, har dette alt-i-ett-settet alt du trenger for å komme i gang.

Dette komplette trykkfatsettet måler 41,50 cm i bredden, 41,50 cm i høyden og 68,00 cm i lengden og veier 12,00 kg, noe som gjør det både praktisk og lett å håndtere.

Nyt det perfekte hjemmebryggede ølet med dette rimelige og brukervennlige settet. Enten du er en erfaren hjemmebrygger eller bare har begynt, er dette komplette trykkfatsettet den ideelle løsningen for alle som ønsker å ta bryggehobbyen til neste nivå. Få alt du trenger for å begynne å servere ditt selvbryggede øl som en proff med dette altomfattende startsettet!

Vare-ID 99923600
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 12000 g
Netto vekt 12000 g
dimensjoner 680×415×415mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: