ich-zapfe

Ølglass - for hveteøl, sett med 6 stk. - 0,3 liter


Artikkelnummer NEW-7306

Produsent: ich-zapfe

Innhold av varebunter:
RRP NOK 505.97
NOK 404.78 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Ølglass - for hveteøl, sett med 6 stk. - 0,3 liter

Nyt favorittølen din med dette settet med 6 for hveteøl ølglass. Disse glassene har et volum på 0,3L, en høyde på 206 mm og en diameter på 69 mm, noe som gjør dem perfekte for alle slags øl. Enten du er en ølentusiast eller bare liker en uformell drink, er disse glassene en må-ha i barware-samlingen din.

Hovedegenskapene til ølglasssettet vårt

  • Sett med 6 for hveteøl ølglass
  • Volum: 0,3L
  • Høyde: 206mm
  • Diameter: 69mm

Hvorfor velge vårt ølglasssett?

  • Glass av høy kvalitet: Glassene våre er laget av glass av høy kvalitet som er holdbart og langvarig. De er oppvaskmaskin trygge og kan brukes flere ganger.
  • Perfekt størrelse: Brillene våre har et volum på 0,3L, som er den perfekte størrelsen for alle slags øl.
  • Flott design: Brillene våre har en elegant og moderne design som vil imponere gjestene dine og forbedre drikkeopplevelsen din.
  • Value for Money: Vårt sett med 6 briller gir god valuta for pengene, noe som gjør det til et rimelig og praktisk valg for ølelskere.

Dette settet med 6 for hveteøl ølglass er det perfekte tilskuddet til enhver ølelskers barware -samling. Med et volum på 0,3L er disse glassene den perfekte størrelsen for alle slags øl, enten du foretrekker en lett øl eller en mørk ale. Brillene har en høyde på 206 mm og en diameter på 69 mm, noe som gjør dem komfortable å holde og bruke. De er laget av glass av høy kvalitet som er både holdbart og langvarig. Du kan bruke dem flere ganger og til og med legge dem i oppvaskmaskinen for enkel rengjøring.

I tillegg til deres praktiske, har disse brillene også en elegant og moderne design som vil imponere gjestene dine og forbedre drikkeopplevelsen din. De er det perfekte valget for uformelle drinker med venner eller for spesielle anledninger når du vil servere favorittølen din med stil. Med vårt sett med 6 briller får du god valuta for pengene, noe som gjør det til et rimelig og praktisk valg for enhver ølelsker. Bestill settet ditt med for hveteøl ølglass nå, og nyt favorittølen din som aldri før!

Vare-ID 453964
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1860 g
Netto vekt 1818 g
dimensjoner 140×210×210mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: