ich-zapfe

Samovar med vannkoker, Russisk tekoker - Odette Blanc, med dispenser, porselen, 5L


Artikkelnummer NEW-99744

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 10,245.91
NOK 8,196.72 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Samovar med vannkoker, Russisk tekoker - Odette Blanc, med dispenser, porselen, 5L

Egenskaper:

  • IHS-teknologi: "Intelligent Heating System" sikrer maksimal energieffektivitet ved automatisk å slå av varmebatteriet når kokepunktet er nådd. Den andre, mindre varmespiralen holder vannet varmt eller varmt avhengig av temperaturinnstillingen.
  • Høykvalitetsutførelse: Odette-porselenssamovaren imponerer med sin høykvalitets utførelse kombinert med et stilig utseende.
  • Dispenser: Den integrerte dispenseren gjør det lettere å helle ut det varme vannet.
  • Kapasitet: Odette Blanc samovar tekoker har en sjenerøs kapasitet på 5 liter.

Opplev maksimal nytelse med vår samovar med tekoker - Odette Blanc, med dispenser, porselen, 5L. Denne imponerende elektriske samovar- og varmtvannskokeren laget av det fineste porselen kombinerer tradisjonelt håndverk og moderne teknologi.

Takket være IHS-teknologien (Intelligent Heating System) garanteres maksimal energieffektivitet ved automatisk å slå av varmebatteriet når kokepunktet er nådd. Den andre, mindre varmespiralen holder vannet varmt eller varmt avhengig av temperaturinnstillingen. Kapasiteten på 5 liter og den totale effekten på 1800W gjør den til et uunnværlig tilbehør for krevende kjennere, selv ved kontinuerlig daglig bruk.

Den integrerte dispenseren gjør det lettere å helle ut det varme vannet, og porselenet av høy kvalitet i kombinasjon med det stilige utseendet gjør Odette samovar tekokeren til et sant mesterverk for sofistikert nytelse.

Denne samovaren er perfekt for bruk i frokostrommet, restauranten, på arrangementer eller til og med i ditt eget hjem. Porselenet gir samovaren en spesiell eleganse og er lett å rengjøre, mens kraften på 1800W gir en rask oppvarmingstid, slik at du kan nyte en varm te eller annen varm drikke når som helst.

Velg den høyeste kvaliteten og det sofistikerte utseendet, og kjøp Odette Blanc samovar tekoker, et høydepunkt for ditt øyeblikk av nytelse.

Vare-ID 99925197
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 10000 g
Netto vekt 9800 g
dimensjoner 370×300×580mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.