ich-zapfe

Saro Bar kjøleskap, kjøleskap bar - BC 320 SD, 3 skyvedør


Artikkelnummer NEW-12912

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 9,770.05
NOK 9,118.51 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Saro Barkjøleskap, kjøleskap bar - BC 320 SD, 3 skyvedør

Dette elegante barkjøleskapet egner seg perfekt for barer og restauranter som ønsker å gi kundene en velsmakende og godt kjølt opplevelse. Med en kapasitet på 320 liter, er dette kjøleskapet i stand til å lagre store mengder drikkevarer og holde dem friske og avkjølt.

Egenskaper:

  • Materiale: Kjøleskapet er laget av ståldrevet materiale i en elegant svart farge, med en lys aluminiumsinnretning.
  • Sikret dør: Tre sikrede dører holder innholdet kjølig og trygt. Dobbeltvinduet reduserer varmetapet og gir optimal isolasjon.
  • Justerbare hyller: Kromplaterte hyller som kan justeres i høyden lar deg enkelt organisere og få plass til flasker og bokser i forskjellige størrelser.
  • Ledet belysning: Kjøleskapet er utstyrt med effektiv og justerbar indre belysning som ikke varmer opp innholdet. Belysningen kan også skiftes om nødvendig.
  • Høydejusterbare føtter: Føttene på kjøleskapet kan justeres i høyden for å sikre stabil plassering og optimal ytelse.
  • Digital temperaturkontroll: Dixell-termometeret gir presis temperaturkontroll og gjør det enkelt å justere temperaturen ved behov.
  • Beregning avkjøling: Kjøleskapet har en praktisk funksjon som lar deg beregne avkjøling og justere temperaturen i forhold til dette.
  • Automatisk avriming: Den automatiske avrimingsfunksjonen gjør vedlikeholdet av dette kjøleskapet enkelt og problemfritt.

Spesifikasjoner:

  • Temperatur: Kjøleskapet har en temperatur på +2 til +10 °C, ideell for oppbevaring av drikkevarer og ingredienser som krever kjøling.
  • Størrelse: Kjøleskapet har en kapasitet på 320 liter og en vekt på 90 kg. Dets dimensjoner er Bredde 1350 x dybde 520 x høyde 850 mm, mens hyllene er 6x W 440 x D 346 mm.
  • Energieffektivitet: Kjøleskapet har en energieffektivitetsklasse på E (Spectrum A til G), og bruker R600A som kuldemiddel.
Med dette barkjøleskapet vil du være stolt over å kunne servere godt kjølte drikkevarer til dine kunder, og det vil være et flott tillegg til din profesjonelle bar- og kjøkkenutstyr.

Vare-ID 99923082
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 90000 g
Netto vekt 90000 g
dimensjoner 1350×520×850mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: