ich-zapfe

Fruktpresse, Eplepresse, Saftpresse, Vinpresse - Trekurv 12 liter


Artikkelnummer NEW-8764

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,927.51
NOK 1,799.01 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Fruktpresse, Eplepresse, Saftpresse, Vinpresse - Trekurv 12 liter

Hvis du er en epleelsker som elsker å lage din friske, hjemmelagde cider eller eplejuice, trenger du ciderpressen vår! Denne fruktpressen er laget av slitesterk tre og med en romslig 12-liters kurv, og er designet for å gjøre saftprosessen uanstrengt. Her er noen av funksjonene i produktet vårt:

  • Kapasitet: 12 liter
  • Materiale: tre og rustfritt stål
  • Enkel å bruke og ren
  • Brukervennlig design
  • solid

Apple -pressen vår er perfekt for å trekke ut juice fra frukt som epler, druer og pærer. Bare fyll trekurven med frukten og vri håndtaket for å knuse frukten og trekke ut saften. Du får deilig juice med mindre krefter! Den 12-liters kurven gir deg all plassen du trenger for å trykke en betydelig mengde frukt på en gang, noe som gjør den perfekt for store samlinger eller arrangementer. Og etter bruk er opprydding enkel - bare vask med vann og tørr.

Fruktpresse er også bygget for å vare. Trestammen er solid og kan motstå slitasje, noe som gjør den holdbar. Den rustfrie stålspindelen sikrer at pressemekanismen fungerer jevnt, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for syltetøy eller sammenbrudd under pressprosessen.

Hvis du er en erfaren juicepresse eller en nybegynner som ønsker å prøve ut noe nytt, er denne Apple -pressen perfekt for deg. Den brukervennlige design- og brukervennlige funksjoner gjør denne juiceprisen ideell for alle som ønsker å lage sunn, frisk fruktjuice hjemme. Enten du er vert for en fest eller bare elsker eplejuice, er ciderpressen vår et must-have kjøkkenutstyr.

Avslutningsvis er ciderpressen vår et utmerket valg for alle som ønsker å lage deilig, sunn fruktjuice hjemme. Med sin romslige kurv, brukervennlig design og holdbar konstruksjon, er denne Apple-pressen det perfekte valget for alle som elsker fruktjuice og vil lage den hjemme.

Vare-ID 454460
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 10500 g
Netto vekt 10100 g
dimensjoner 250×250×260mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: