ich-zapfe

Destilleringsapparat, Alembic - kobber 1L


Artikkelnummer NEW-7528

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Destilleringsapparat, Alembic - Kobber 1L

Hovedkjennetegn:

  • Elegant og høykvalitets Alembic fortsatt laget av kobber
  • Håndlaget kobberdestillasjonsapparat med en kapasitet på 1 liter
  • Utstyrt med en kondensbeholder og en hjelm med svanehals, også laget av kobber
  • Sveisede forbindelser sikrer optimal stabilitet for lang levetid
  • Perfekt for de som søker et visuelt tiltalende og holdbart destillasjonssystem
  • Tekniske data: Kapasitet på 1 liter, bolter loddet, tykkelse 0,6 mm, malingsbehandling ikke inkludert, materialet er håndtak av kobber og messing, vekt 0,3 kg, størrelse H x L x B er 290 mm x 340 mm x 145 mm

Leter du etter en kobberdestill av høy kvalitet for å destillere favorittdrikkene dine? Tenk på destillasjonsapparatet med en kapasitet på ca. 1 liter. Kobbergryten, kondensbeholderen og hjelmen med svanehals er alle laget av kobber og håndlaget for optimal ytelse og lang levetid.

Sveisede forbindelser sikrer stabiliteten til destillasjonsbeholderen over tid. Alembic har fortsatt en elegant design som er både visuelt tiltalende og holdbar. Det er det perfekte valget for de som ønsker å nyte drinkene sine med stil, med et system som vil vare i mange år framover.

Forestill deg tilfredsstillelsen ved å lage din egen brennevin med dette 1-liters kobberdestillasjonsapparatet. Det håndlagde designet gir ikke bare et håndverksmessig preg, men sikrer også en robust og holdbar destillasjonsprosess. Øk destilleringsopplevelsen din med denne visuelt imponerende Alembic-destillasjonen, som kombinerer eleganse med funksjonalitet.

De sveisede forbindelsene i dette destillasjonsapparatet bidrar til dets eksepsjonelle stabilitet, og lover lang levetid. Enten du er en erfaren destillatør eller en lidenskapelig hobbyist, er denne kobber fortsatt konstruert for å møte dine høyeste forventninger. Dens 0,6 mm tykkelse øker dens motstandskraft, og garanterer pålitelig ytelse ved hver bruk.

Se for deg selv å hengi deg til kunsten å destillere med denne fint utformede kobbergryten. Kondensbeholderen og svanehalshjelmen forbedrer effektiviteten til prosessen, og sikrer at hver dråpe er et vitnesbyrd om kvaliteten og presisjonen til denne destilleriet. Omfavn sjarmen til tradisjonelle destillasjonsteknikker med et moderne preg.

Slipp kreativiteten løs ved å eksperimentere med forskjellige brennevin, vel vitende om at dette destillasjonsapparatet er designet for allsidighet. Kobber- og messinghåndtakene gir ikke bare et snev av raffinement, men sikrer også et komfortabelt og sikkert grep. Den lette designen, som bare veier 0,3 kg, gjør den enkel å håndtere og manøvrere.

Dykk ned i de tekniske spesifikasjonene, og forstå håndverket som ligger i denne Alembic-destillasjonen. Fagforeningene er omhyggelig loddet, og legger vekt på detaljene. Fraværet av malingsbehandling bevarer den autentiske kobberestetikken, og fremhever materialets naturlige skjønnhet.

Opplev gleden ved å lage små partier av favorittdrikkene dine med denne 1-liters destilleriet. Den kompakte størrelsen, som måler 290 mm x 340 mm x 145 mm, gjør den egnet for både profesjonell og hjemmebruk. Invester i et destillasjonsapparat som ikke bare oppfyller dine krav, men som overgår dine forventninger når det gjelder kvalitet og design.

Er destillering lovlig?
I noen land ja, i andre ikke. Ulike land har forskjellige lover, og noen tillater små mengder hjemmedestillasjon eller krever en kommersiell lisens. Det er kundens ansvar å informere seg selv om lovene som gjelder i deres land. Vårt firma påtar seg intet ansvar for feil bruk av stillbildene våre. Vårt firma påtar seg intet ansvar.

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: