ich-zapfe

Barbordplate, Barbordstrekk med 1 servant, krom-nikkel stål, 2700 x 730 x 50 mm


Artikkelnummer NEW-4297

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 23,471.42
NOK 16,865.69 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse innen 14 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Barbordplate, Barbordstrekk med 1 servant, krom-nikkel stål, 2700 x 730 x 50 mm

Krom-nikkel stål standard barbordtrekk med faste dimensjoner er den perfekte løsningen for å dekke barbord i storkjøkkenbransjen. Med en servant og dimensjonene 2700/730/50 tilbyr dekselet et høyt funksjonsnivå og imponerer med sin høykvalitets utførelse.

Egenskaper:

  • Rustfritt stål, 1 mm, børstet satengfinish, med sveisede hjørner
  • Perlekant rundt for høy stabilitet
  • Sponplateforing, beskyttende lakkert, for lang levetid
  • Dryppplate med PRISMA-PLUS silplate for enkel håndtering av væsker
  • Inkluderer avfalls- og overløpsarmaturer for rask tømming
  • 32 mm monteringshull for tilkobling av kraner
  • Søyleboring tilgjengelig mot en ekstra kostnad
  • Alle deksler er 730 mm dype og 50 mm tykke
  • Dryppbrett: 2000 x 300 mm

krom-nikkel stål standard bardekselet imponerer med sin høye kvalitet og funksjonelle karakter. Dryppbrettet og silplaten muliggjør enkel håndtering av væsker og avløps- og overløpsarmaturen sørger for at kummen kan tømmes raskt og enkelt. 32 mm kranhullet gjør det enkelt å koble til en kran og søylehullet er også tilgjengelig som ekstrautstyr. Med krom-nikkel stål standard bardeksel får du et deksel som oppfyller de høyeste kravene og er ideelt for daglig bruk i storkjøkkenbransjen.

Den robuste konstruksjonen laget av 1 mm tykt rustfritt stål, børstet til en satengfinish og med nøyaktig sveisede hjørner, sikrer ikke bare et attraktivt utseende, men også imponerende lang levetid. Dette trekket er designet for å tåle påkjenningene til et profesjonelt kjøkken samtidig som det beholder det elegante utseendet. Den runde perlekanten gir ekstra stabilitet og holdbarhet, noe som gjør at krom-nikkel stål-standardstangen dekker en investering som vil betale seg på lang sikt.

Et annet høydepunkt er sponplateforingen, som er dekket med en beskyttende lakk. Dette gir ekstra beskyttelse mot fuktighet og sikrer at dekselet ditt beholder formen og stabiliteten selv under intensiv bruk. Den sofistikerte avfalls- og overløpsarmaturen er et annet pluss som gjør håndtering og vedlikehold mye enklere ved å muliggjøre rask og effektiv tømming.

Det integrerte dryppebrettet med PRISMA-PLUS silplate er ideelt for håndtering av væsker. Den fanger opp drypp og søl, noe som gjør rengjøringen enklere. Takket være de sjenerøse dimensjonene til dryppbrettet (2000 x 300 mm), sikres omfattende dekning som holder arbeidsflaten ren og hygienisk.

Taphullet på 32 mm er perfekt dimensjonert for å forenkle tilkobling av kraner, øke fleksibiliteten og effektiviteten i cateringanlegget ditt. Alternativet for å legge til et søylehull gir flere tilpasningsalternativer for ytterligere å skreddersy dekningen til dine spesifikke behov.

krom-nikkel stål standard bardeksel er ikke bare et funksjonelt element i kjøkkenutstyret ditt, det bidrar også estetisk til helhetsbildet. Dens elegante, tidløse design passer sømløst inn i ethvert moderne cateringmiljø og understreker virksomhetens profesjonelle karakter.

Avslutningsvis er krom-nikkel stål standard bardeksel et smart valg for enhver cateringbedrift som verdsetter kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Dette dekselet er designet for å møte de daglige kravene til et profesjonelt kjøkken, samtidig som det alltid gir det høyeste nivået av ytelse og pålitelighet.

Vare-ID 453139
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 17000 g
Netto vekt 16500 g
dimensjoner 2700×730×50mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: