ich-zapfe

Barbordplate, Barbordstrekk med 1 servant, krom-nikkel stål, 1600 x 730 x 50 mm


Artikkelnummer NEW-4292

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 14,026.63
NOK 11,221.30 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse innen 14 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Barbordplate, Barbordstrekk med 1 servant, krom-nikkel stål, 1600 x 730 x 50 mm

Med krom-nikkel stål standard bardeksel, med 1 servant, 1600/730/50, stoler du på et deksel som står for kvalitet, lang levetid og maksimal funksjonalitet. Her er ti grunner til at du har helt rett med dette produktet i cateringbransjen din:

  • Nøyaktig utførelse:krom-nikkel stål standard barbordtrekk er laget av satengbørstet, 1 mm tykt rustfritt stål med sveisede hjørner. Den nøyaktige utførelse garanterer ikke bare et estetisk tiltalende utseende, men også økt levetid.
  • Robust konstruksjon:Den runde perlekanten og sponplateforingen, beskyttende lakkert, gjør dekselet ekstremt robust og motstandsdyktig mot daglig påkjenning i gastronomiske miljøer.
  • Effektiv drenering:Dryppbrettet med PRISMA-PLUS silplate og medfølgende avfalls- og overløpsbeslag sørger for effektiv drenering og holder dermed arbeidsplassen ren og hygienisk til enhver tid.
  • Hygienisk rengjøring:PRISMA-PLUS silplaten muliggjør spesielt hygienisk rengjøring og oppfyller derfor de strenge hygienestandardene.
  • Tilpasningsalternativer:Søyleboringsalternativet gir mulighet for tilpasning for å møte de spesifikke behovene til operasjonen din.
  • Kranboring:Den 32 mm armaturboring tilbyr ukomplisert montering av armaturer og forbedrer dermed funksjonaliteten ytterligere.
  • Optimale dimensjoner:Med dimensjoner på 1600/730/50 tilbyr krom-nikkel stål standard stangdeksel en sjenerøs arbeidsflate og er bygget med en dybde på 730 mm og en tykkelse på 50 mm.</ li>
  • Optimal størrelse på dryppbrettet:Dryppbrettet som måler 1000 x 300 mm gir en effektiv oppsamlingsflate for å kontrollere søl og holde området rundt rent.
  • Allsidig bruk:krom-nikkel stål standard bardeksel er ideelt for barer, restauranter og hoteller og beviser seg i miljøer der ytelse og pålitelighet er avgjørende.
  • Rask leveringstid:Med vår raske leveringstid kan du raskt utstyre bedriften din med dette høykvalitetsproduktet.

krom-nikkel stål standard barborddeksel, med 1 servant, 1600/730/50, laget av krom-nikkel stål står for kvalitet og funksjonalitet i perfeksjon. Stol på et deksel som vil fungere godt i alle cateringmiljøer og hjelpe virksomheten din med å oppnå nye nivåer av effektivitet og hygiene.

Vare-ID 453137
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 16500 g
Netto vekt 16000 g
dimensjoner 1600×730×50mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: