ich-zapfe

Destilleringsapparat, Alembic - Premium, kobber 1L


Artikkelnummer NEW-7529

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,887.55
NOK 1,510.08 *
Innhold 1 stykke
Enhetspris NOK 1,510.08 / stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Destilleringsapparat, Alembic - Premium, kobber 1L

Opplev høykvalitets Alembic premium fortsatt laget av kobber. Dette håndlagde destillasjonsapparatet har en 1-liters kobberkjele, kondensvannsbeholder og kobberhjelm med svanehals.

Kenskaper:

  • Kapasitet: 1 liter
  • Forbunder: Loddet
  • Tykkelse: 0,6 mm
  • Malingsbehandling: Nei
  • Materiale: håndtak av kobber og messing
  • Vekt: 0,5 kg
  • Størrelse H x L x B: 290 mm x 340 mm x 145 mm

Denne elegante kobberdestillasjonen er perfekt for de som leter etter et visuelt tiltalende og holdbart destillasjonssystem. De sveisede koblingene sikrer optimal stabilitet for lang levetid for destillasjonsbeholderen.

Lås opp en verden av utsøkt brennevin med vårt Alembic Premium-destillasjonsapparat. Denne 1-liters kobbergryten er laget med presisjon og omsorg, og bringer et snev av tradisjon til destillasjonsprosessen din. Håndtakene i kobber og messing gir ikke bare en klassisk estetikk, men sikrer også et behagelig grep under bruk.

Fordyp deg i kunsten å destillere med de loddede unionene som garanterer en sømløs og lekkasjefri drift. 0,6 mm tykkelsen på kobbergryten sikrer effektiv varmefordeling, slik at du kan lage brennevin med rike smaker og aromaer.

Glem malingsbehandlinger – vår førsteklasses destillatør lar kobberets naturlige skjønnhet skinne igjennom. Dette forbedrer ikke bare dens visuelle appell, men viser også ektheten og renheten til de destillerte kreasjonene dine.

Med en vekt på bare 0,5 kg er dette destillasjonsapparatet et lettvektskraftverk. Dens kompakte størrelse, som måler 290 mm x 340 mm x 145 mm, gjør den til et allsidig tillegg til enhver destilleriets verktøysett. Enten du er en erfaren entusiast eller nybegynner, henvender dette apparatet seg til alle nivåer av ekspertise.

Se deg selv i en destillerihavn, hvor hver detalj er viktig. Alembic Premium Destillation Apparatus forvandler destillasjonsopplevelsen din til en sansereise. Svanehalsdesignen til kobberhjelmen gir et snev av eleganse, og sikrer en jevn og kontrollert flyt av ditt destillerte mesterverk.

Ungi deg den luksusen du ønsker – eksperimenter med ulike ingredienser og oppskrifter, vel vitende om at Alembic Premium Destillation Apparatus er din pålitelige følgesvenn når det gjelder å lage brennevin som fengsler ganen.

Ta et skritt utover vanlig destillasjon. Hev håndverket ditt med et apparat som ikke bare står som et bevis på kvalitet, men som også åpner døren til uendelige muligheter. Bestill nå og begi deg ut på en reise der tradisjon møter innovasjon, og hver dråpe forteller en historie.

Er destillasjon lovlig?

Lovligheten varierer fra land til land; i noen er det tillatt mens det i andre er forbudt. Lovene varierer, og noen regioner tillater små mengder destillasjon for personlig bruk, mens andre krever en kommersiell lisens. Det er kundens ansvar å informere seg selv om gjeldende lover i deres land. Vårt firma er ikke ansvarlig for feil bruk av vårt destillasjonsutstyr.

Vare-ID 454128
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 500 g
Netto vekt 500 g
dimensjoner 340×145×290mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: