ich-zapfe

Jigger, Cocktail målebeger - rustfritt stål 30/50 ml


Artikkelnummer NEW-99509

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 65.25
NOK 52.20 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Jigger, Cocktail målebeger - rustfritt stål 30/50 ml

Med den utsøkte cocktailmålekoppen laget av høykvalitets 304 rustfritt stål, vil cocktailtilberedningen din bli en virkelig hyggelig opplevelse. Materialets holdbare og robuste natur sikrer langvarig glede av dette edle verktøyet. Den polerte overflaten gir den ikke bare et attraktivt utseende, men gir også mulighet for enkel rengjøring slik at du alltid er klar for ditt neste mikseeventyr.

De kompakte målene på 88 mm og den lette vekten på bare 54 g gjør dette målebegeret til en uunnværlig følgesvenn for alle som ønsker å ta cocktailferdighetene sine til et nytt nivå. Nøyaktig dispensering av brennevin og sirup er gjort enkelt av den sjenerøse kapasiteten på 30/50 ml, slik at du enkelt kan lage kreative cocktailer.

Egenskaper:

  • Materiale: 304 rustfritt stål - for høyeste kvalitet og holdbarhet
  • Overflatefinish: Polert - for et stilig utseende
  • Størrelse: høyde 88 mm, vekt 54 g - kompakt og lett for praktisk håndtering
  • Kapasitet: 30/50 ml - presis dosering for perfekte cocktailer

Denne cocktailmålekoppen er ikke bare egnet for profesjonell bruk i baren, men er også et uunnværlig redskap for hjemmebaren hjemme. Oppdag allsidigheten til dette verktøyet og bli overrasket over den nøyaktige doseringen og det attraktive designet. Bestill i dag og fordyp deg i en verden av perfekte cocktailøyeblikk hjemme hos deg!

Nyt det enkle å blande og imponer gjestene dine med profesjonelt tilberedte cocktailer. Den elegante designen til målebegeret gir baren eller hjemmebaren din et stilig preg og gjør cocktailopplevelsen til noe spesielt.

Enten du er en erfaren bartender eller tar dine første skritt inn i cocktailens verden, vil dette målebegeret hjelpe deg å blande enhver drink med presisjon og stil. Det er ikke bare et verktøy, men en uttalelse for kresne cocktailelskere.

Kombinasjonen av funksjonalitet, kvalitet og estetisk design gjør denne cocktailmålekoppen til et must for alle som elsker kunsten å lage cocktailer. Bestill nå og se hvordan cocktailkreasjonene dine blir ekte mesterverk!

Vare-ID 99924821
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 60 g
Netto vekt 54 g
dimensjoner 42×42×88mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.