ich-zapfe

Jigger, Cocktail målebeger - rustfritt stål 20/40 ml


Artikkelnummer NEW-99505

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 49.49
NOK 39.55 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Jigger, Cocktail målebeger - rustfritt stål 20/40 ml

Få denne stilige cocktailmålekoppen og imponer gjestene dine med profesjonelt blandede cocktailer!

Egenskaper:

  • Størrelse: H:73 mm
  • Nettovekt: 44g
  • Veggtykkelse: 0,6 mm
  • Materiale: 304 rustfritt stål
  • Overflatefinish: Polert

Med en kapasitet på 20/40 ml er dette målebegeret perfekt for å tilberede cocktailer. Den robuste veggtykkelsen på 0,6 mm og det høykvalitets rustfrie stålmaterialet sikrer lang levetid og forhindrer rust og korrosjon.

Takket være den polerte overflaten ser målekoppen ikke bare elegant ut, men er også enkel å rengjøre. Ideell for fester, barer og restauranter!

Kjøp cocktailmålekoppen - rustfritt stål 20/40 ml nå og server cocktailer som en ekte profesjonell.

Den nøyaktige produksjonen av denne jiggeren sikrer nøyaktig ingrediensmåling for å sikre at cocktailene dine er perfekt balansert hver gang. Størrelsen på H:73 mm gir enkel håndtering og presis dosering, slik at du enkelt kan tilberede profesjonelle drinker.

Med en nettovekt på bare 44g er denne cocktailmålekoppen lett og hendig, noe som gjør den enda mer praktisk å bruke. Enten du er en erfaren bartender eller en lidenskapelig amatørmikser, vil dette målebegeret ta din cocktailproduksjon til neste nivå.

Veggtykkelsen på 0,6 mm er et tegn på robustheten til denne høykvalitets målekoppen i rustfritt stål. Denne stabiliteten sikrer ikke bare lang levetid, men også pålitelig håndtering, selv under intensiv bruk i travle barer eller restauranter.

Materialet som brukes, 304 rustfritt stål, er kjent for sin holdbarhet og korrosjonsbestandighet. Denne cocktailmålekoppen vil ikke bare forbli visuelt tiltalende, men vil også beholde sin funksjonelle verdi gjennom årene.

Den polerte overflaten gir ikke bare målebegeret en profesjonell glans, men gjør også rengjøringen enklere etter hver bruk. Ingen irriterende rester, ingen komplisert stell - bare ren glede ved å tilberede og presentere favorittdrinkene dine.

Denne cocktailmålekoppen er ikke bare et verktøy, men en investering i kunsten å blande. Ta cocktailpresentasjonen til et nytt nivå og glede gjestene dine med perfekt balanserte og attraktivt presenterte drinker.

Enten i en travel bar, på en sosial sammenkomst hjemme eller på din egen restaurant - denne jiggeren vil bli en uunnværlig følgesvenn for alle som verdsetter kvalitet og stil.

Velg cocktailmålekoppen - rustfritt stål 20/40 ml nå og opplev cocktailens verden med en ny dimensjon av presisjon og eleganse.

Vare-ID 99924817
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 60 g
Netto vekt 44 g
dimensjoner 42×42×73mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.