ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, AFG CMB modell, svart / krom


Artikkelnummer NEW-4115

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 702.64
NOK 602.25 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, AFG CMB modell, svart / krom

Leter du etter en ølkran av høy kvalitet som gir presis og hygienisk dispensering av alkoholfrie drikker? Ikke se lenger enn AFG-Tappekranen CMB, nå tilgjengelig i stilig svart/krom farge.

Kenskaper:

  • Krombelagt tappskrueforbindelse for et attraktivt utseende og lang levetid
  • Tilkobling for åktilpasning for enkelt bytte av forskjellige drikker
  • Selvlukkende mekanisme for hygienisk håndtering og forebygging av uønsket drypp
  • Trapesformet håndtak SK-168-002 for komfortabel og enkel betjening

Denne ølkranen er laget av robust plastkonstruksjon og er spesielt designet for uttak av kolonner med et tappehull på 36 mm. Dens selvlukkende funksjon sikrer perfekt dosering og skumdannelse, mens åkforbindelsen lar deg enkelt bytte forskjellige drikker og presentere et mangfoldig utvalg for kundene dine.

Forbedre oppsettet for drikkedispensering med AFG-Tappekranen CMB i svart/krom. Den forkrommede skrueforbindelsen gir ikke bare et snev av eleganse, men garanterer også en forlenget levetid, noe som gjør den til en verdifull investering for virksomheten din. Den slanke og moderne designen til denne kranen utfyller enhver bar eller drikkestasjon, og skaper en innbydende atmosfære for kundene dine.

Ta kontroll over drikketilbudene dine med AFG-Tappekranen CMB. Den selvlukkende mekanismen sikrer en sanitær utleveringsopplevelse, forhindrer rotete drypp og opprettholder renslighet.

Slipp løs allsidigheten til drikkemenyen ved å bruke åktilpasningen til AFG-Tappekranen CMB. Bytt enkelt mellom ulike drinker, og gir kundene dine et omfattende utvalg. Denne tilpasningsevnen skiller etablissementet ditt og passer til ulike smaker, noe som øker kundetilfredsheten.

Invester i AFG-Tappekranen CMB for uovertruffen kvalitet og ytelse. Det ergonomiske trapesformede håndtaket sikrer en komfortabel og uanstrengt betjening, slik at de ansatte kan servere drikker med letthet. Øk kundens opplevelse med denne pålitelige og stilige ølkranen.

Gi en uttalelse med AFG-kompensatoren, trykk CMB i svart/krom. Dens iøynefallende design og holdbare konstruksjon gjør den til det perfekte tillegget til enhver bar eller restaurant. Imponer kundene dine med presis og hygienisk dispensering av alkoholfrie drikker, og setter etablissementet ditt ut som et reisemål for kvalitetsdrikker.

Opplev effektivitet og stil med AFG-Tappekranen CMB. Den forkrommede kranskrueforbindelsen sikrer ikke bare et visuelt tiltalende utseende, men bidrar også til kranens levetid. Invester i denne pålitelige og sofistikerte ølkranen for å forbedre den generelle appellen til drikkedispenseringssystemet ditt.

Forvandle drikkevaretjenesten din med AFG-Tappekranen CMB. Den selvlukkende mekanismen garanterer en hygienisk og sølfri drift, noe som gjør den til et must for bedrifter som prioriterer renslighet. Øk kundens opplevelse og vis frem din forpliktelse til kvalitet med denne høyytelses ølkranen.

Velg AFG-Tappekranen CMB for uovertruffen allsidighet og funksjonalitet. Åktilpasningsforbindelsen lar deg enkelt bytte mellom forskjellige drinker, alt etter ulike preferanser. Invester i denne ølkranen for å utvide drikketilbudet ditt og gi kundene dine et eksepsjonelt utvalg av valg.

Vare-ID 453089
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 920 g
Netto vekt 900 g
dimensjoner 110×45×105mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: