ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, Modell V10, krom-nikkelstål, gull


Artikkelnummer NEW-3321

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,503.76
NOK 966.66 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, Modell V10, krom-nikkelstål, gulll

Oppgrader måten du serverer øl på med vår Tappekran V10 laget av krom-nikkel stål, gull. Perfekt for profesjonelle restauratører, dette produktet tilbyr en rekke fordeler og er ideelt for bruk i barer, restauranter og bryggerier.

Kenskaper:

  • Utstyrt med skumknapp, leveres med rosett og låsemutter
  • Hus, stempel, kompensator og gjenger laget av CNS
  • Gengede koblinger tilgjengelig i størrelsene 35 mm og 55 mm
  • Nettovekt på 700 g og dimensjoner på 95x43x110 mm

Vår Tappekran V10 laget av krom-nikkel stål, gull er det perfekte verktøyet for bartendere for å servere øl effektivt. Skumknappen gir perfekt ølpresentasjon, og skaper et glatt og kremaktig hode for hver skjenking.

Denne Tappekranen er laget med materialer av høy kvalitet som hus i krom-nikkelstål, stempel, kompensator og gjenger, noe som sikrer lang levetid. Koblingene kommer i to størrelser, 35 mm og 55 mm, og sikrer kompatibilitet med ulike fat og fat.

Forbedre stemningen i baren eller restauranten din med den slanke og stilige designen til vår Tappekran V10. Gullfinishen tilfører et snev av eleganse, noe som gjør den til et samlingspunkt for både ølentusiaster og kunder.

Opplev allsidighet ved å dispensere de gjengede koblingene, tilgjengelig i størrelsene 35 mm og 55 mm. Denne funksjonen sikrer kompatibilitet med et bredt utvalg av fat og fat, og tilbyr fleksibilitet til å tilpasse seg forskjellige ølvarianter og serveringspreferanser.

Pålitelighet er nøkkelen når det kommer til øldispensering, og vår Tappekran V10 leverer nettopp det. Med en robust krom-nikkel-stålkonstruksjon er denne kranen bygget for å motstå kravene til høyvolumbruk, og sikrer konsistent og effektiv ølservering.

Enkel installasjon og bruk gjør vår Tappekran V10 til et problemfritt tillegg til baren eller restauranten din. Spar tid på oppsett og vedlikehold, slik at de ansatte kan fokusere på å levere eksepsjonell service til kundene dine.

Forvandle hver skjenke øl til et kunstverk med skumknappfunksjonen. Dette innovative tillegget sikrer den perfekte ølpresentasjonen, og gleder kundene dine med et glatt og kremet hode som forbedrer den generelle drikkeopplevelsen.

Ta øldispenseringen til neste nivå med den effektive og pålitelige ytelsen til vår Tappekran V10. Hev etablissementets ølservice og gi kundene dine en minneverdig og tilfredsstillende drikkeopplevelse.

Oppgrader øluttaket med vår Tappekran V10 laget av krom-nikkel stål, gull. Få din i dag!

Vare-ID 453044
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 725 g
Netto vekt 700 g
dimensjoner 95×43×110mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: