ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator,laget av krom-nikkelstål og ABS-plast, grønn


Artikkelnummer NEW-3305

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 742.89
NOK 561.89 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator,laget av krom-nikkelstål og ABS-plast, grønn

Vi introduserer vår Tappekran i krom-nikkelstål og ABS-plast i trendy grønn! Med sitt iøynefallende design og upåklagelige funksjonalitet er denne kranen perfekt for enhver bar, restaurant eller begivenhet.

Kenskaper:

  • Stilig og unik grønnfarge
  • Nøyaktig øldosering med en kort kompensator i krom-nikkelstål
  • Rask og kraftig ølservering med CNS-tut
  • Selvlukkende mekanisme for renslighet og hygiene
  • Individuell skumkontroll med en praktisk skumknapp

Den korte kompensatoren i krom-nikkelstål gir ikke bare et snev av eleganse, men tillater også presis øldosering, noe som sikrer at hver skjenking er helt riktig. Forbedre den visuelle appellen til etablissementet ditt med denne unike grønne kranen som skiller seg ut blant resten.

Opplev rask og kraftig ølservering som aldri før med CNS-tuten. Designet garanterer en rask og effektiv skjenking, og opprettholder den originale konsistensen, fargen og smaken til ølet ditt. Imponer kundene dine med hastigheten og kvaliteten på øldispenseringssystemet ditt.

Den selvlukkende mekanismen til Tappekranen vår går utover funksjonalitet – den skaper et hygienisk miljø ved å forhindre at øl drypper. Denne funksjonen er spesielt viktig for å opprettholde renslighet i baren eller restauranten din, og sikre en hyggelig opplevelse for gjester.

Ta kontroll over skummet med vår praktiske skumknapp, slik at du kan tilpasse skumheten til hvert øl i henhold til kundenes preferanser. Enten de foretrekker en skummende krone eller en jevnere finish, gir kranen vår deg fleksibiliteten til å imøtekomme ulike smaker.

Høyv stemningen til ditt etablissement med den unike og stilige designen til vår grønne krom-nikkel stål og ABS plast Tappekran. Det er ikke bare et funksjonelt tilbehør; det er et statement som forbedrer den generelle estetikken til øldispenseringsoppsettet ditt.

Perfekt for ethvert øldispenseringssystem, vår kran garanterer en uforglemmelig ølserveringsopplevelse. Gjør et varig inntrykk på gjestene dine, og la dem ikke bare være fornøyde, men virkelig imponert over kvaliteten og presentasjonen av hver skjenking.

Oppgrader ølserveringsspillet ditt med vår grønne Tappekran – der funksjonalitet møter stil, og hver skjenking blir en kunstig opplevelse. Bestill nå og redefiner måten du serverer øl på i etablissementet ditt.

Vare-ID 453036
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 940 g
Netto vekt 900 g
dimensjoner 100×40×125mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: