ich-zapfe

Saro Grillplate, FRY TOP GM 610 L, glatt


Artikkelnummer NEW-11713

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Saro Grillplate - Stek topp GM 610 L -modell, glatt

Griddle - Fry Top GM 610 L Model, Smooth er en glatt plate av høy kvalitet designet for å lage mat i store mengder. Det er egnet for kommersiell bruk på restauranter, snackbarer, barer og andre virksomheter som krever matproduksjon med høy kjøretur.

laget av rustfritt stål, denne platen er korrosjonsbestandig og rust, noe som gjør den holdbar og ideell for daglig bruk på et travelt kommersielt kjøkken. Den glatte overflaten på platen er perfekt for å tilberede delikate matvarer, for eksempel fisk, egg og pannekaker, uten å stikke eller rive.

Produktegenskaper:

  • Glatt plate i rustfritt stål av høy kvalitet for å koke store mengder mat
  • Glatt overflateideal for matlaging av delikat mat, som fisk, egg og pannekaker, uten å feste eller rive
  • Resistent mot korrosjon og rust
  • Ideell for kommersiell bruk på restauranter, kafeteriaer, barer og andre virksomheter som krever matproduksjon med høy kjøretur

FAQ

For hvilke typer mat stek topp gm 610 l er egnet?

Griddle Platte Glatt Fry Top GM 610 L er ideell for å tilberede delikate matvarer som fisk, egg og pannekaker uten å stikke eller rive. Det er egnet for å tilberede store mengder mat, så det er ideelt for kommersiell bruk på restauranter, snackbarer og andre virksomheter som krever matproduksjon med høy kamp.

Hvordan holde den vanlige platen overflaten?

For å holde den vanlige overflaten på platen, sørg for å rengjøre den etter hver bruk. Bruk en skrape for å fjerne matrester og rengjør deretter med en fuktig klut. Bruk aldri slipende rengjøringsprodukter som kan skade overflaten.

Hvilket materiale er Griddle Model Fry Top GM 610 L?

Griddle Platte Glatt Fry Top GM 610 L er laget av rustfritt stål, et holdbart og korrosjon og rustbestandig materiale. Det er ideelt for daglig bruk på et travelt kommersielt kjøkken.

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: