ich-zapfe

Saro Berøringsfri dispenser, DIA, uten sensor, rustfritt stål


Artikkelnummer NEW-11552

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 5,184.79
NOK 4,147.85 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Berøringsfri dispenser av berøringsrustfritt stål modelldag

Hold hendene fri for bakterier og bakterier med den antibakterielle geldispenseren av No Touch rustfritt stålmodell Saro Day. Denne desinfiseringsdispenseren er en praktisk og hygienisk løsning for å holde hendene rene og trygge. Med "No Touch" -systemet trenger ikke brukeren å berøre dispenseren, noe som hjelper til med å holde miljøet tydeligere og mer trygt.

  • Elegant design i rustfritt stål
  • Ingen berøringssystem for en mer hygienisk applikasjon
  • Fungerer med fire AA -batterier (ikke inkludert)
  • 1000 ml reservoarkapasitet
  • Enkel å installere og vedlikeholde

Dispenseren av antibakteriell gel i rustfritt stål i rustfritt stål er perfekt for områder med en stor strøm av mennesker, for eksempel kjøpesentre, supermarkeder, flyplasser og offentlige transportstasjoner. Det er også ideelt for bruk på kontorer, restauranter, treningssentre og skoler.

Automatisk desinfeksjon

Med "No Touch" -systemet trenger ikke brukeren å berøre dispenseren for å bruke desinfeksjonsmiddelet, som hjelper til med å opprettholde miljøets hygiene. Den antibakterielle geldispenseren av No Touch rustfritt stålmodell er perfekt for steder med stor strøm av mennesker, og unngår spredning av bakterier og bakterier.

lett å holde

Dispenseren er enkel å installere og vedlikeholde. Batteriene er lett utskiftbare og 1000 ml reservoaret kan enkelt fylles på. Det er et praktisk og økonomisk alternativ å holde hendene rene og trygge.

hyppige spørsmål

Hvordan fungerer "No Touch" -systemet?

"No Touch" -systemet aktiveres av en infrarød sensor som oppdager tilstedeværelsen av brukerens hender. Desinfeksjonsdispenseren utløses automatisk, og avviser nok desinfeksjonsmiddel til å rengjøre og desinfisere brukerens hender.

Hva er evnen til desinfeksjonsmiddelbeholderen?

Reservoaret til den antibakterielle geldispenseren av No Touch rustfritt stålmodell har en kapasitet på 1000 ml desinfeksjonsmiddel. Dette er nok for et stort antall bruksområder og hjelper til med å holde produktet lenger, og sparer tid og krefter som trengs for å fylle ut dispenseren.

Hvor ofte skal jeg bytte ut batteriene?

Den antibakterielle geldispenseren av Touch Model Dia Touch Steel Works med fire AA -batterier, som ikke er inkludert. Batteriets varighet avhenger av bruken og kvaliteten på batteriene. Vi anbefaler imidlertid å bytte ut batteriene etter bruk av cirka 5000 applikasjoner.

Vare-ID 99922510
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Netto vekt 5000 g
dimensjoner 0×180×520mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.