ich-zapfe

Termostat, is opp til +12°C


Artikkelnummer 452459

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 202.79
NOK 188.74 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Termostat med føler, is til +12°C

For enhver gastronom som står bak disken på sin bistro, pub, restaurant eller bryggeri, er det viktig at ølet har riktig temperatur. En for høy temperatur fører til at ølet blir dårligere og av dårlig kvalitet. En for lav temperatur påvirker også kvaliteten og smaken av ølet.

Spesielt i varme sommermåneder er det viktig at ølet serveres ved en behagelig, kjølig temperatur. Med termostaten (is til +12°C) kan du nøyaktig kontrollere temperaturen på vannbadmaskiner og få ølet ditt til den optimale temperaturen.

Termostatens fordeler på en oversikt

  • Nøyaktig temperaturkontroll til +12°C:Pass på at ølet ditt alltid serveres ved den ideelle temperaturen for å bevare kvaliteten og garantere den beste smaken.
  • Kompatibel med vannbadmaskiner:Termostaten kan integreres sømløst i vannbadmaskiner for å sikre effektiv og pålitelig temperaturregulering.
  • Perfekt for varme sommermåneder:Bevar friskheten og kvaliteten på ølet ditt selv på de varmeste dagene av året og tilby gjestene dine en forfriskende drikk.
  • High-end og holdbart produkt:Termostaten er laget av materialer av høy kvalitet for å sikre lang levetid og pålitelig ytelse.
  • Enkel håndtering og installasjon:Betjening av termostaten er enkel, og installasjonen er enkel, slik at du kan fokusere på det viktige - gjestenes tilfredshet.

Termostaten (is til +12°C) er en uunnværlig enhet for enhver gastronom for å forbedre ølkvaliteten og servere kundene et perfekt kjølt øl. Investér i dette førsteklasses produktet for å sikre at ølet alltid presenteres i optimal stand, uansett ytre forhold.

Vare-ID 452459
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 100 g
Netto vekt 100 g
dimensjoner 150×100×50mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: