ich-zapfe

Vinkork 38 mm - mikrogranulat - 100 stk.


Artikkelnummer NEW-14021

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 254.79
NOK 203.79 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Vinkork 38 mm - mikrogranulat - 100 stk..

Leter du etter en pålitelig og stilig kork til vinflaskene dine? Se ikke lenger enn disse vinkorkene laget av mikrogranulat! Med en kornstørrelse på 0,5-2 mm er disse korkproppene den perfekte størrelsen for å forsegle flasker med favorittvinen din. Ikke bare det, men de har blitt testet og funnet negative for TCA, så du kan være trygg på at vinen din ikke blir forurenset.

Disse korkene er formet ved hjelp av en spesiell metode som resulterer i en fastere, mer stilig form enn dårligere agglomererte korker. De mindre kornene som brukes i mikrogranulatet betyr at disse korkene har en høyere strukturell stabilitet, noe som gjør dem ideelle for viner som vil bli konsumert innen to år etter tapping.

Selv om disse korkproppene er laget av 100 % naturkork, er de litt hardere enn klassiske naturkorker med en diameter på 23 mm. Som et resultat anbefales det at du bruker en velger for å sette dem inn i flasken. En korketrekker av god kvalitet er også avgjørende for korking.

En av fordelene med disse mikrogranulatkorkene er at de kommer med et silikonlag, som gjør at de ikke trenger å bløtlegges i vann før bruk. Men hvis du foretrekker å bløtlegge dem, kan du dyppe dem i lunkent vann med like mye sulfitt og sitronsyre for desinfisering. Tørk dem med en ren, tørr klut før bruk.

Med en pakke med 100 korkpropper har du mye for hånden for alle dine vinproduksjonsbehov. Dimensjonene på pakken er 26 cm bred, 5,1 cm høy og 37 cm lang, med en vekt på 0,48 kg. Så hvorfor vente? Begynn å nyte fordelene med disse mikrogranulerte vinkorkene i dag!

Vare-ID 99923596
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 480 g
Netto vekt 480 g
dimensjoner 370×260×51mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: