ich-zapfe

Lag din egen vin, Vinsett, Vinutstyr - med gjæringsbøtte 30L, liten


Artikkelnummer NEW-99150

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Lag din egen vin, Vinsett, Vinutstyr - med gjæringsbøtte 30L, liten

Med dette startsettet for vinproduksjon kan du lage din egen vin i en sjenerøs 30L plastfat. Settet inneholder alt du trenger for å produsere dine egne fine viner og stolt vise frem dine hjemmelagde kreasjoner. Med hjelp av dette settet kan du utforske vinproduksjonens verden og utvikle din egen unike smak.

Karakteristikk:

  • Startsett for å lage din egen vin med en 30L plastfat
  • Matsikker plastfat som ikke overfører uønskede smaker til vinen
  • Tett låsende lokk som sikrer en lufttett forsegling
  • Komplett sett med tilbehør for å lage din egen vin

Dette startsettet inneholder en rekke tilbehør for å hjelpe deg med å navigere gjennom hele vinfremstillingsprosessen på en enkel måte. Her finner du blant annet gjæringsfatet, x2 tørrgjær, gjærnæringssalt, Kaliumpyrosulfitt og multifunksjonell rengjøringsmiddel.

Startsettet for å lage din egen vin med et 30L plastfat passer både for nybegynnere og erfarne hobbyvinmakere. Den lar deg lage din egen vin i bulk, noe som gjør den perfekt for spesielle anledninger som familiesammenkomster, bryllup eller vinsmaking. I tillegg kan du la kreativiteten løpe løpsk og kombinere ulike druesorter og smaker for å lage din helt egen favorittvin.

Kjøp startsettet for å lage din egen vin med et plastfat (30L) i dag og fordyp deg i vinproduksjonens fascinerende verden. Ta lidenskapen din for vin til et nytt nivå og imponer venner og familie med hjemmelagde vinkreasjoner. Oppdag gleden og tilfredsstillelsen som følger med å lage og nyte din egen vin.

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.