ich-zapfe

Glassflaske, Demijohn 15L normal åpning med kurv + plastpropp


Artikkelnummer NEW-14047

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 525.95
NOK 420.74 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Glassflaske, Demijohn 15L normal åpning med kurv + plastpropp

Leter du etter en glassflaske av høy kvalitet for brygging av øl eller vin? Sjekk ut glassflasken, Carboy 15L med normal åpning og plasthette. Dette fantastiske produktet er perfekt for enhver bryggeentusiast som ønsker å lage sin egen øl eller vin hjemme.

Denne flasken er laget av solid glassmateriale og er designet for å vare lenge. Den normale åpningen har en indre diameter på 40 mm og en utvendig diameter på 55 mm, noe som gjør den perfekt for å helle og fylle med letthet. Denne flasken kommer også med en plasthette som tetter flasken godt, og forhindrer lekkasjer eller søl.

Merk at disse flaskene ikke er motstandsdyktige mot høye temperaturforskjeller, så sørg for å håndtere dem forsiktig for å unngå brudd. I tillegg kommer denne flasken med en plastkurv som hjelper til med å beskytte den mot skade under lagring og transport.

Denne glassflasken har ikke et dobbeltvegget design eller en prøveuttaksventil, men den har en flat bakken form som sikrer stabilitet. I tillegg har den en kapasitet på 15 liter, en øvre åpning på 40 mm og et fermenterbart volum på 13 liter, noe som gjør den perfekt for brygging og gjæring av øl eller vin hjemme.

I tillegg til å være et flott øl- og vinutstyr, kommer denne glassflasken også med lettleste spesifikasjoner og et datablad. Den har en høyde på 43,50 cm, en lengde på 41,00 cm og en vekt på 3,52 kg.

Vare-ID 99923622
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 3520 g
Netto vekt 3520 g
dimensjoner 410×275×435mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: