ich-zapfe

Acidometer, Syremålesett - Vinoferm


Artikkelnummer NEW-98947

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Acidometer, Syremålesett - Vinoferm

Ønsker du å lage perfekt vin hjemme? Da må du være sikker på at vinen har akkurat rett surhetsnivå, og dette kan du enkelt måle med Acidometer Syremålesett fra Vinoferm.

Egenskaper ved produktet:

  • Komplett sett for rask syrebestemmelse i rød- og hvitvin i 3 trinn: mål vinen, tilsett blåbrennevin, les surheten direkte!
  • Inneholder 1 spesialmålesylinder, 1 flaske Vinoferm® blå brennevin og lakmuspapir.
  • Veldig enkel å bruke. Med instruksjoner!

pH-verdi er konsentrasjonen av frie hydrogenioner i en væske. pH i rent vann er 7. Væsker som har en større konsentrasjon av hydrogenioner enn rent vann er sure og har en pH på mindre enn 7. Omvendt er væsker med lavere konsentrasjon av hydrogenioner alkaliske og har en pH-verdi over 7. pH-skalaen går fra 1 til 14.

Surhet ved vinproduksjon er antall gram syre i vinen/juicen din, vanligvis uttrykt i gram vinsyre per liter. Dette kan kun måles med blålut. Du kan imidlertid bruke et pH-måler i kombinasjon med blålut: I stedet for å tilsette blålut til fargen endres til blå, tilsett blålut opp til en pH-verdi på 7,00. Denne metoden er mye mer presis og blant annet mye lettere å lese for røde juicer! Kombinasjonen av pH-meter - blålut og automatisk byrett er et profesjonelt oppsett for nøyaktig måling av surhetsnivået.

Spesifikasjoner:

  • Bredde: 9,30 cm
  • Høyde: 9,30 cm
  • Lengde: 23,20 cm
  • Vekt: 0,28 kg

Med Acidometer Syremålesett fra Vinoferm kan du enkelt måle surheten i din vin, og på den måten sørge for at vinen blir perfekt hver gang!

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...