ich-zapfe

Blandebatteri, Vannkran for vanndispenser - MULTIFIVE ROUND, 5-leder


Artikkelnummer NEW-99703

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 6,504.43
NOK 5,203.47 *
Innhold 1 stykke

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Blandebatteri, Vannkran for vanndispenser - MULTIFIVE ROUND, 5-leder

Den MULTIFIVE ROUND vannkran er den perfekte løsningen for alle som leter etter en allsidig og pålitelig vannkran. Med 5 rør, inkludert 3 for kaldt vann, varmt vann og kullsyrevann og 2 ekstra koblinger for husholdningsvann, kan du enkelt velge vannkilden du trenger.

Fordeler med et blikk

  • Funksjonell dispenseringskolonne for ethvert behov
  • Dobbeltsidig blandebatteri for enkel vanntemperaturjustering
  • Høykvalitetsmaterialer for lang levetid
  • Lettstelt kromoverflate

Takket være blandebatteriene på begge sider kan du enkelt stille inn ønsket vanntemperatur og raskt tilberede enhver type drikke. vannkran er laget av materialer av høy kvalitet og sikrer lang levetid. Kromoverflaten ser ikke bare moderne ut, men er også enkel å rengjøre.

Den MULTIFIVE ROUND vannkran er ideell for bruk i restauranter, hoteller, kantiner og andre fasiliteter der mat og drikke må tilberedes. Men den er også ideell for privat bruk.

Med vannkran har du en vannbeslag som enkelt dekker dine behov og sikrer pålitelig og ukomplisert bruk.

Dette blandebatteriet for vannkran er spesielt designet for bruk med en vanndispenser. MULTIFIVE ROUND har 5 rør, som gir deg flere alternativer for valg av vannkilde. To av disse rørene er egnet for vanlig husholdningsvann, og de tre andre rørene er for kaldt vann, varmt vann og kullsyrevann. Dette legger til rette for enkel tilberedning av alle typer drikke.

Med sin funksjonelle dispenseringskolonne for ethvert behov og dobbeltsidige blandebatterier, har dette produktet enkel vanntemperaturjustering og er brukervennlig. En annen fordel med dette blandebatteriet er høykvalitetsmaterialene som sikrer en lang levetid. Kromoverflaten er ikke bare moderne og stilig, men også enkel å rengjøre.

Ideell for bruk i restauranter, hoteller, kantiner og andre fasiliteter der mat og drikke må tilberedes, men likevel egnet for privat bruk. MULTIFIVE ROUND blandebatteriet for vannkran er den perfekte løsningen for å enkelt dekke dine behov.

Vare-ID 99925114
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1500 g
Netto vekt 1500 g
dimensjoner 230×150×395mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.