ich-zapfe

Saro Lokk 1/3 GN med pumpedispenser KD-0213


Artikkelnummer NEW-12908

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 2,734.65
NOK 2,551.94 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Saro Lokk 1/3 GN med pumpedispenser KD-0213

Vår rustfrie stål pumpedispenser er en uunnværlig del av profesjonell bar- og kjøkkenutstyr. Med denne dispenser kan du enkelt kontrollere porsjonsstørrelser og opprettholde god hygiene i kjøkkenet.

Dispenseren passer for 200mm dyp GN-beholder og er optimal for å servere tykke sauser. Den er også et perfekt verktøy for å holde sauser lukket mens du renser og forbereder enhetene for neste bruk.

Bare rengjør giveren med lunkent vann og bruk lukt-neutrale rengjøringsmiddel, men ikke bruk oppvaskmaskin! Med en porsjonsmengde på 35 ml, kan du enkelt porsjonere ut akkurat den mengden saus som du trenger.

Dispenseren har en ABM på bredde 330 x dybde 165 x høyde 180 mm, noe som gjør at den passe fint på kjøkkenet uten å ta for mye plass.

Laget av rustfritt stål, er denne pumpedispenseren solid og slitesterk. Den vil vare lenge og tjene deg godt på kjøkkenet.

Det er enkelt å fylle på ny saus når beholderen er tom - alt du trenger å gjøre er å skru av lokket på dispenserens topp og deretter fylle på med fersk saus.

Denne pumpedispenseren er et must-have-verktøy for alle kjøkken som ønsker å ha mer effektiv porsjonskontroll og god hygiene når de serverer sauser. Kjøp nå og opplev forskjellen med en rustfri stål pumpedispenser!

Vare-ID 99923078
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 3000 g
Netto vekt 3000 g
dimensjoner 330×165×180mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: