ich-zapfe

Samovar med vannkoker, Russisk tekoker - Rebecca III, med dispenser, rustfritt stål, 5L


Artikkelnummer NEW-99742

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 7,997.15
NOK 6,397.72 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Samovar med vannkoker, Russisk tekoker - Rebecca III, med dispenser, rustfritt stål, 5L

Samovar-temaskinen Rebecca 5L med dispenser tiltrekker alles oppmerksomhet. Det elegante designet går hånd i hånd med funksjonalitet som vil glede deg og dine gjester. Med en kapasitet på 5 liter kan det også være en større gruppe.

Nøkkelfunksjoner:

  • To forskjellige kraftige varmebatterier med total effekt sørger for ekstremt rask oppvarming
  • Den andre varmespiralen opprettholder den optimale tetemperaturen på 98 °C for aromautvikling med høyest mulig energieffektivitet
  • Den trinnløst justerbare termostaten sørger for at vannet alltid holder riktig temperatur
  • Unn deg selv og dine gjester den spesielle opplevelsen av moderne tetilberedning, selv med kontaktløs betjening via dispensere

Med denne samovaren har du muligheten til å tilberede te på en tradisjonell måte mens du drar nytte av den nyeste teknologien. Samovaren er laget av rustfritt stål og tilbyr derfor høy kvalitet og holdbarhet.

Den unike kombinasjonen av tradisjon og innovasjon gjør Rebecca III til en uunnværlig følgesvenn for teelskere. De to kraftige varmespolene muliggjør ikke bare ekstremt rask oppvarming, men opprettholder også den optimale tetemperaturen for en perfekt aroma.

Samovarens trinnløst justerbare termostat sørger for at du har kontroll over vanntemperaturen. Fra forsiktig varm til varm, juster temperaturen til dine preferanser og nyt teen akkurat slik du liker den.

Den berøringsfrie dispenseren gir en moderne touch til å lage te. Hell teen din enkelt og presist uten å røre samovaren. En elegant og hygienisk detalj som gjør det å drikke te til en behagelig opplevelse.

Bruk av rustfritt stål av høy kvalitet garanterer ikke bare lang levetid, men også enkel rengjøring og stell av samovaren. Den forblir ikke bare et blikkfang, men også en pålitelig følgesvenn for mange te-øyeblikk.

Denne samovaren er mer enn bare en tekoker - den er et stilig tillegg til dine te-ritualer og et samtalestykke for enhver teelsker. Skaff deg Rebecca III og opplev teproduksjon på sitt beste.

Rebecca III samovar - en perfekt kombinasjon av tradisjon, innovasjon og estetisk design. Unn deg selv og dine gjester den unike opplevelsen av perfekt tilberedt te.

Vare-ID 99925195
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 5000 g
Netto vekt 4810 g
dimensjoner 365×270×580mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.