ich-zapfe

Samovar med vannkoker, Russisk tekoker - Odessa III, med dispenser, rustfritt stål, 3L


Artikkelnummer NEW-99743

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 7,434.96
NOK 5,947.97 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Samovar med vannkoker, Russisk tekoker - Odessa III, med dispenser, rustfritt stål, 3L

Odessa III elektrisk samovar er et must for alle teelskere. Med en kapasitet på 3 liter og en total effekt på 1800 watt, er denne russiske tekjelen ideell for kontinuerlig daglig bruk hjemme eller på kontoret. Men Odessa III samovaren er også en fin figur på restauranter eller på arrangementer.

Egenskaper:

  • Høyeste energieffektivitet takket være de to varmebatteriene som automatisk slås av når kokepunktet er nådd
  • Kan også bare holde vannet varmt eller varmt uten å fordampe
  • Varmer kaldt vann raskt på bare noen få sekunder til noen minutter
  • Integrert kalk- og partikkelfilter for bedre vannkvalitet
  • Trinnløs justerbar termostat for den perfekte vanntemperaturen
  • Tørrløpsbeskyttelse for sikker bruk
  • Attraktiv og kompakt design laget av rustfritt stål med dispenser

Opplev bærekraftig nytelse og maksimal komfort i ett med Samovar Odessa III - modellen imponerer ikke bare med sin uavhengige energieffektivitet, men også med den raske omkokingen av vannet på kort tid.

Gjør teen din til et høydepunkt og presenter Odessa III samovaren for gjestene dine som et stilig attraksjonssenter som vil tiltrekke seg oppmerksomhet i alle miljøer!

Den automatiske utkoblingsfunksjonen til de to varmebatteriene når kokepunktet er nådd, sikrer ikke bare maksimal energieffektivitet, men også sikkerhet under drift. Så du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte teen din uten bekymringer.

Odessa III samovaren er ikke bare perfekt for å nyte varm te. Med evnen til å holde vannet varmt uten å fordampe, er det også ideelt for andre varme drikker eller for å brygge instant supper og nudler. En allsidig følgesvenn for kjøkkenet ditt!

Takket være den raske oppvarmingen av kaldt vann på bare noen sekunder til noen minutter, trenger du ikke vente lenge med å lage te. Odessa III samovaren er klar for å gjøre tepausen din enda mer behagelig og tidsbesparende.

Det integrerte kalk- og partikkelfilteret sikrer ikke bare bedre vannkvalitet, men forlenger også levetiden til samovaren. Nyt klar, ren te uten plagsomme partikler eller avleiringer.

Den trinnløst justerbare termostaten lar deg velge den perfekte vanntemperaturen for teen din. Uansett om du foretrekker grønn, svart eller urtete, gir Odessa III samovaren alltid det optimale resultatet.

Tørrløpsbeskyttelsen gir deg vissheten om at samovaren din er trygg å bruke. Selv om du glemmer å fylle på vann, slår enheten seg av automatisk for å unngå skade.

Den attraktive og kompakte designen i rustfritt stål med dispenser gjør Odessa III samovar ikke bare til et praktisk kjøkkenapparat, men også et stilig tilbehør. Sett aksenter på kjøkkenet ditt eller presenter det som et blikkfang på arrangementer.

Bring ikke bare te, men også gjestfriheten din til live med Odessa III samovar. Dens allsidighet, effektivitet og elegante design gjør den til en uunnværlig følgesvenn for øyeblikk med nytelse i ethvert miljø.

Bestill samovaren nå og opplev teproduksjon på en helt ny måte - praktisk, effektiv og med stil!

Vare-ID 99925196
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 6500 g
Netto vekt 6350 g
dimensjoner 340×395×435mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.