ich-zapfe

Samovar med vannkoker, Russisk tekoker - Pyramid A4


Artikkelnummer NEW-99754

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 3,077.99
NOK 2,462.39 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Samovar med vannkoker, Russisk tekoker - Pyramid A4

Leter du etter en moderne og kraftig samovar som vil gjøre det mulig for gjestene dine å ha en perfekt teseremoni når som helst? BEEM Samovar Pyramid A4 - 4 l er det ideelle valget for deg. Med sin unike pyramidedesign gir den ikke bare et blikkfang i frokostrommet, restauranten eller arrangementet, men sikrer også optimal tetilberedning.

Egenskaper:

  • 2 kraftige varmespiraler for ekstremt rask oppvarming
  • Optimal temperatur på rundt 98 °C for perfekt tearoma
  • Trinnløs justerbar termostat for individuelle innstillinger
  • Påfyllingsmengde på 4 liter

Med BEEM Samovar Pyramid A4 - 4 l blir hver te til en sann nytelse. Bestill den nå og imponer gjestene dine med en perfekt teseremoni!

Den unike pyramidedesignen til BEEM Samovar Pyramid A4 - 4 l er ikke bare estetisk tiltalende, men tjener også en praktisk hensikt. Formen tillater effektiv varmefordeling slik at teen din alltid når den optimale temperaturen. Denne gjennomtenkte designen vil bidra til å ta din teglede til et nytt nivå.

Samovarens 2 kraftige varmebatterier sørger for at vannet varmes opp ekstremt raskt. Dette vil spare deg for verdifull tid, spesielt når du har gjester eller er i en travel restaurantsetting. BEEM samovaren er klar til å fylle tekanne på kort tid og servere den aromatiske teen.

Med den kontinuerlig justerbare termostaten har du full kontroll over temperaturen på teen din. Uansett om du tilbereder grønn, svart eller urtete, sørger samovaren for at hver te utvikler sin fulle aroma. Dette gjør den til det perfekte valget for teelskere med forskjellige preferanser.

Den generøse kapasiteten på 4 liter av BEEM Samovar Pyramid A4 lar deg fylle en rekke tekanner uten å måtte fylle på vann hele tiden. Dette er spesielt nyttig hvis du skal ha et teselskap eller jobber i et travelt spisemiljø.

Invester i BEEM Samovar Pyramid A4 - 4L for ikke bare å lage te, men også gi en visuell attraksjon. Den moderne designen vil garantert tiltrekke oppmerksomheten til gjestene dine og gjøre teseremoniene dine til en uforglemmelig opplevelse.

Oppdag friheten ved å lage te med perfeksjon. Bestill BEEM Samovar Pyramid A4 - 4 l nå og la ytelsen og elegansen overbevise deg!

Vare-ID 99925207
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 3300 g
Netto vekt 3050 g
dimensjoner 310×360×460mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.