Gastro-kjøledisker for alle behov

Kjøledisker eller tellere tilhører det absolutte grunnleggende utstyret i gastronomi, uten som praktisk talt ingen virksomhet kan gjøre. Spesielt sørger de for perfekt kjølte drinker, men sørger også for at lagret mat ikke ødelegges for fort.

I vår nettbutikk finner du kjøledisker og benker til serveringssektoren i forskjellige design og størrelser. Enten det er et kompakt drikkekjøleskap eller en komplett kjøledisk med integrert vask - vi er sikre på at du finner en passende modell hos oss.

Allsidige gastro-kjøleteller

Med en gastro-kjølteller sier det seg selv at det ikke bare er viktig at den kjøler innholdet tilstrekkelig. I tillegg må det selvfølgelig også matche kravene til det respektive selskapet. Tross alt gjør det en stor forskjell om gastro-kjøledisken bare skal brukes til å lagre mat og drikke, eller om innholdet også skal presenteres på en tiltalende måte for gjestene på restauranten.

Det er et stort utvalg av forskjellige modeller. Det bør derfor normalt ikke være et problem å finne en egnet gastro-kjølteller som er perfekt for dine formål.

Hva er viktig når du kjøper en gastro-kjølteller

Hvis du ønsker å kjøpe en kjøledisk eller en gastro-kjøledisk, bør du vurdere noen få ting. Fordi jo mer presist modellen du velger svarer til dine krav og ideer, jo bedre.

Følgende punkter er spesielt viktige når du kjøper en gastro-kjøledisk:

  • størrelse
  • Kjøleteknologi
  • Utstyr

Hvilken størrelse skal en kjøledisk ha?

Kule tellere er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser. Mens spesielt kompakte kjøleskap er litt over 60 centimeter brede, har større gastro-kjøledisker noen ganger en bredde på mer enn tre meter.

Hvilken størrelse som er riktig i ditt tilfelle, kan selvfølgelig ikke sies generelt. Blant annet er ledig plass og den vanlige mengden mat og drikke du vil lagre i den avgjørende.

Før du kjøper, anbefales det å investere litt tid og måle tilgjengelig gulvplass. Når det er gjort, kan du velge riktig kjøledisk i butikken vår.

Hvilke kjøleteknologier er det?

Kjøleenheter er tilgjengelige med forskjellige kjøleteknologier. For å kjøle innsiden av kjøledisken ned til riktig temperatur, kan enten stille kjøling eller konveksjonskjøling brukes.

Begge kjøleteknikkene har fordeler og ulemper. Hvilken variant du bør velge, avhenger av dine individuelle ideer og den tiltenkte bruken av disken.

Kjøleenheter med lydløs kjøling

Kjøledisker som er utstyrt med lydløs kjøling har en kjøleenhet som vanligvis er montert på utsiden av enheten. Stille kjøling blir ofte referert til som statisk kjøling. Det har den spesielle fordelen at kjøledisker med lydløs kjøling er veldig stille, slik at deres drift på gjesterommet ikke oppleves som forstyrrende.

Bortsett fra det, er kjøledisker med lydløs kjøling egnet for lagring av uemballert mat, som kan tørke ut relativt raskt med enheter med konveksjonskjøling.

Kjøledisker med lydløs kjøling har også noen ulemper. På den ene siden er det alltid noen grader kaldere i den nedre delen av enhetene enn i den øvre delen. Dette faktum bør tas i betraktning når du setter telleren.

På den annen side tillater statisk kjøling vanligvis ikke rask kjøling, noe som kan være et problem, spesielt når kjøledisker åpnes ofte.

Kjøledisker med konveksjonskjøling

Kjøledisker med konveksjonskjøling er utstyrt med en vifte. Dette blåser den kalde luften innvendig og sørger for at den fordeles jevnt der. På denne måten kan for store temperaturforskjeller i kjøledisken unngås.

Bortsett fra det, sørger konveksjonskjølingen for at temperaturen inne raskt blir avkjølt igjen etter åpning.

Akkurat som kjøleteller med lydløs kjøling, har modeller med konveksjonskjøling også noen ulemper. Disse inkluderer spesielt det relativt høye støynivået og det faktum at luftstrømmen forårsaket av viften kan tørke ut upakket mat veldig raskt.

Ikke desto mindre er gastro-kjøledisker i de fleste tilfeller utstyrt med konveksjonskjøling. Fordi spesielt når du serverer drinker i travle serveringssteder, oppveier fordelene når det gjelder ytelse vanligvis klart de mulige ulempene.

Konstruksjon og utstyr til kjøledisken

I tillegg til størrelse og kjøleteknologi, sier det seg selv at du også må velge riktig konstruksjon og utstyr for dine egne behov. Før du bestemmer deg for en modell, bør du derfor først vurdere hva som er viktig for deg. Hvis du for eksempel vil presentere utvalg av drinker i ditt selskap på en tiltalende måte, bør du velge en kjøledisk med glassdører. På denne måten kan kundene dine raskt se hvilke drinker du tilbyr, som definitivt kan ha en salgsfremmende effekt.

Hvis du derimot ønsker å plassere kjøledisken under disken slik at dørene uansett er ute av syne for gjestene dine, er det ikke helt nødvendig med en kjøledisk med glassdører.

I tillegg til forskjellige dører, er det også kjøledisker med og uten vask. Også her er avgjørelsen din. For avhengig av forholdene på stedet, kan en annen modell være det riktige valget.

Hva koster gastro-kjøledisker?

Kostnadene du må regne med når du kjøper en gastro-kjøledisk kan variere betydelig, slik at generelle uttalelser i denne forbindelse knapt er mulig. Rimelige, kompakte kjøleenheter er for eksempel tilgjengelig i butikken vår for i underkant av 1000 euro. For en stor kjøledisk som gir plass til større mengder drikke, kan det enkelt belastes flere 1000 euro.

Uansett dette, bør ikke prisen være det eneste kriteriet når du kjøper en gastro-kjølteller uansett. Tross alt er en robust design veldig viktig, spesielt for kjøledisker som brukes i profesjonell sektor. Hvis du sparer i feil ende her, må du vanligvis regne med at modellen du velger vil bryte mye raskere, og at du må se etter en erstatning relativt tidlig.

Hvor mye strøm bruker gastro-kjøledisker?

Mens oppvaskmaskiner og mange andre elektriske apparater bare er slått på når det er nødvendig, er en kjøledisk vanligvis i drift døgnet rundt. Strømforbruket til den respektive modellen skal derfor ikke undervurderes.

I utgangspunktet kan du selvfølgelig anta at forbruket er høyere, jo større er den respektive kjøletelleren. Bortsett fra det, spiller selvfølgelig hvor ofte dørene til disken åpnes en rolle. For hver gang du får ut noe, kommer det inn varm luft som kjøleskapet uunngåelig må kjøle seg ned igjen.

Rengjør gasskjølte benkeplater

Faget hygiene spiller en viktig rolle i gastronomi. Dette gjelder selvfølgelig også kjøledisker, som bør rengjøres regelmessig. Dette unngår ikke bare dannelse av bakterier. I tillegg varer en velholdt gastro-kjølteller vanligvis betydelig lenger.

Hvis du tar deg av rengjøringen regelmessig, er innsatsen vanligvis håndterbar. Sørg for å bruke mildest mulig rengjøringsmiddel og en myk rengjøringsduk for ikke å klø overflatene på kjøledisken. Om nødvendig kan du selvfølgelig rengjøre eksisterende glassdører med et kommersielt tilgjengelig glassrengjøringsmiddel.

Kjøp gastrokjølte benkeplater av høy kvalitet

Hvis du leter etter en ny gastro-kjøledisk, har du kommet til rett sted. For i vår nettbutikk finner du et stort utvalg av kjøledisker for alle behov.

Kjøp din nye gastro-kjøledisk bekvemt på nettet. Vi leverer din bestilling raskt og pålitelig til adressen du ønsker. I tillegg til lave priser, når du handler i butikken vår, drar du fordel av produkter av høy kvalitet og førsteklasses service, som vi allerede har imponert utallige kunder med