Nyt hjemmelagde, deilige pannekaker hjemme med pannekakejern fra tappetårn.com!

Tenk deg at du enkelt kan lage deilige pannekaker på ditt eget kjøkken, når som helst. Nå kan du med pannekakejern! Denne vidunderde gadgeten lar deg piske opp pannekaker som en proff, alt fra komforten av ditt eget hjem.

Hvordan fungerer pannekakejern?

Pannekakejern er veldig enkel å bruke. Bare slå den på og vent til strømlampen tennes. Dette betyr at enheten er oppvarmet og klar til bruk. Nå kan du legge røren på kokeplaten og fordele den jevnt. Etter bare noen sekunder kan du snu din deilige crepe og koke den fra den andre siden. Gjenta denne prosessen til du har nok pannekaker for deg og din familie eller venner.

Hvorfor bør du kjøpe pannekakejern?

Det er mange grunner til at pannekakejern er et absolutt must for alle crepeelskere:

 • Perfekt pannekake hver gang: Takket være den jevnt oppvarmede kokeplaten får du perfekte pannekaker hver gang. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for at noen av pannekakene dine blir brent eller ujevnt stekt.
 • Crepe Maker: Du kan bruke en toplaters crepe maker som gir deg muligheten til å lage mat 2 ganger raskere!
 • Enkel betjening: Crepe Maker er veldig enkel å bruke. Du trenger ikke å være proff for å lage dine egne pannekaker som en kokk.
 • Raskt resultat: Kokeplaten varmes raskt opp, slik at du kan begynne å lage mat i løpet av sekunder.
 • Plassbesparende: Crepe-maskinen er kompakt og kan enkelt plasseres på ethvert kjøkken. Plassproblemer hører fortiden til.
 • Ha det gøy: Det er bare gøy å lage mat sammen med pannekakeren. Din familie og venner vil elske å være med på å lage pannekaker.

Pannekakejern et must for alle som elsker å eksperimentere på kjøkkenet og prøve nye oppskrifter. Enten du planlegger en spesiell anledning eller bare ønsker å nyte noe deilig hjemme på en koselig helg, er denne crepemaskinen et perfekt valg. Din familie og venner vil elske det, og det vil du også!

Oppdag allsidigheten til Crepe Maker

Crepemakeren er ikke bare egnet for å tilberede søte pannekaker. Du kan også bruke dette apparatet til å lage velsmakende pannekaker, pannekaker, omeletter og til og med pizza. Mulighetene er uendelige, og du kan la kreativiteten løpe løpsk.

Velsmakende pannekaker og pannekaker

Hvis du foretrekker velsmakende pannekaker eller pannekaker, kan du ganske enkelt krydre røren med salt og krydder og fylle med ingredienser som skinke, ost, sopp eller grønnsaker. Du kan også legge til forskjellige sauser som tomatsaus eller pesto for å forsterke smaken. Med Crepe Maker kan du lage velsmakende pannekaker og pannekaker på kort tid og overraske familie og venner med nye smaker.

Omeletter

Du kan også bruke crepe maker til å lage omeletter. Bare knekk egg og legg til favorittpålegg som skinke, ost, paprika eller løk. Hell blandingen på rist og stek som en crepe. På få minutter har du en deilig omelett som er perfekt formet og som ikke faller fra hverandre.

Pizza

Ja du har lest riktig. Du kan også bruke crepe maker til å lage pizza. Bare bruk en pizzadeig og tilsett favorittingrediensene dine som tomatsaus, ost, skinke, sopp eller paprika. Legg røren på kokeplaten og stek som en crepe. På få minutter har du en deilig pizza som er perfekt formet og stekt til en sprø.

Ofte stilte spørsmål om crepe maker

 • Hvor stor er crepe maker?

  Crepe maker har en størrelse på 1 plate: 350 - 400 mm, noe som gjør den kompakt nok til å passe inn i ethvert kjøkken.

 • Hvor lang tid tar det før crepe maker blir varm?

  Crepe maker varmes opp i løpet av noen få minutter og er deretter klar til bruk.

 • Hvordan rengjør jeg crepe maker?

  Crepe maker kan enkelt rengjøres med en fuktig klut. Kokeplaten kan også tas ut og rengjøres separat.

 • Kan jeg også tilberede velsmakende pannekaker med crepe maker?

  Ja, crepe maker egner seg også til å tilberede velsmakende pannekaker. Prøv for eksempel en variant med skinke og ost.

 • Hvor tykk skal røren være for crepemakeren?

  Røren skal være tynn slik at den kan fordeles jevnt på kokeplaten. Du kan oppnå god konsistens ved å tynne røren med melk eller vann.

 • Hvor mange crêpes kan jeg lage samtidig med crepe maker?

  Crepe maker har en kokeplate med en diameter på 400 mm og egner seg derfor til å tilberede en stor crepe eller flere små crepes samtidig.

 • Hvor lang tid tar det å bake en crepe med crepe maker?

  En crepe bakes vanligvis innen 1-2 minutter. Den nøyaktige tiden avhenger imidlertid av tykkelsen på røren og hvor brun du vil ha den.

 • Hvordan kan jeg forhindre at røren fester seg til crepe maker?

  For å unngå at røren fester seg til crepe maker, kan du smøre kokeplaten med litt olje eller smør før bruk.

 • Hvordan kan jeg bruke crepe maker trygt?

  For å bruke crepe maker på en sikker måte, bør du sørge for at enheten er plassert på en stabil og jevn overflate. Unngå også å bruke enheten i nærheten av vann eller andre væsker.

 • Hvordan kan jeg oppbevare crepe maker?

  Crepe maker kan enkelt oppbevares stående og tar svært liten plass. Pass imidlertid på at enheten er beskyttet mot støv og skitt.

 • Hvordan kan jeg bestille crepe maker?

  Du kan bestille crepe maker direkte på vår nettside. Bare klikk på bestillingsknappen og følg instruksjonene.

Crepe Maker er en fantastisk dings som lar deg piske opp hjemmelagde pannekaker som en proff. Enten du planlegger en rolig frokost med familien eller feirer en spesiell anledning, er perfekte pannekaker garantert med krepeprodusenten. Enheten er enkel å bruke, varmes raskt opp og er enkel å rengjøre.

Bestill crepe maker nå og bli overrasket over allsidigheten og moroa denne enheten tilbyr. Din familie og venner vil elske det, og det vil du også!