ich-zapfe

Chip & Dip-tallerken, Snack-tallerken sett med 4 stk., 40,6 cm


Artikkelnummer NEW-13783

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 655.65
NOK 524.54 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Chip & Dip-tallerken, Snack-tallerken sett med 4 stk., 40,6 cm

Vi introduserer vårt Ruffle runde chip og dip server sett på 4, som måler 40,6 cm i bredden og 5,2 cm i høyden. Dette kokekaret er designet for å forbedre din matopplevelse og imponere gjestene dine med sin unike og stilige volang.

Laget av høykvalitets melamin, er dette chip- og dip-serversettet slitesterkt og langvarig, noe som gjør det perfekt for både innendørs og utendørs sammenkomster. Settet inneholder 4 deler, noe som gjør det egnet for å dele deilige snacks og forretter med venner og familie.

Her er noen av hovedfunksjonene til vårt Ruffle-rundchip- og dip-serversett som du garantert vil elske:

  • Elegant design: Den volangerte designen til hvert stykke i dette settet gir et snev av eleganse og raffinement til spisebordet ditt.
  • Slitesterk materiale: Laget av solid og langvarig melamin, tåler dette settet regelmessig bruk og er egnet for både innendørs og utendørs miljøer.
  • Praktisk størrelse: Med en bredde på 40,6 cm og en høyde på 5,2 cm er dette settet med chip- og dipserver perfekt for å servere favorittsnacks, forretter og dipper.
  • Enkel å rengjøre: Den glatte overflaten på disse delene gjør rengjøringen til en lek, vask dem med såpe og vann eller legg dem i oppvaskmaskinen.

Ruffle runde chip- og dipserver-sett på 4, 40,6 cm er et must-ha-tilskudd til kokekarsamlingen din. Det tilfører raffinement og eleganse til spisebordet ditt samtidig som det er en praktisk måte å dele deilige snacks med dine kjære. Få tak i dette vakre stykket i dag og imponer gjestene dine med din upåklagelige smak!

Vare-ID 99923444
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1950 g
Netto vekt 1870 g
dimensjoner 406×406×52mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: