ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - høy hastighet med kompensator og JG-tilkobling


Artikkelnummer NEW-4118

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 908.54
NOK 847.30 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - høy hastighet med kompensator og JG-tilkobling

Hovedkjennetegn:

  • Rasktapp med JG-kobling for rask og effektiv premix-drinker og øltilberedning
  • JohnGuest-koblinger sikrer det høyeste kvalitetsnivået og en helt tett tilkobling av slangen til røret
  • Selvlukkende kompensator gir presis kontroll og måling av strømmen, og sikrer perfekt tilberedning av drikke hver gang
  • Universelt kompatibel med slanger på 8 mm utvendig diameter, noe som gjør den til en allsidig løsning for profesjonell bruk i barer, restauranter og hoteller

Leter du etter en rask og effektiv løsning for profesjonell tilberedning av drikke? Vår hurtigkran med JG-kobling er det perfekte valget for både bartendere og restauratører. Med sin raske trykk og brukervennlige JG-pluggkontakt lar den deg optimalisere drikkevaretilberedningsprosessene uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

JohnGuest-koblingene sikrer en helt tett tilkobling av slangen til tønnen, og garanterer et pålitelig og langvarig produkt. Den selvlukkende kompensatoren gir presis kontroll og måling av strømmen, og sikrer perfekt tilberedning av drikke hver gang.

Denne hurtigkranen med JG-kobling er spesielt designet for profesjonell tilberedning av drikke, og oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Den er universelt kompatibel med slanger på 8 mm utvendig diameter, noe som gjør den til en allsidig løsning for et bredt spekter av bruksområder. Oppgrader effektiviteten til tilberedning av drikke med den innovative hurtigkranen med JG-kontakt nå.

Forbedre baren eller restaurantens drikkeservering med vår hurtigkran med den banebrytende JG-pluggkontakten. Dette innovative systemet muliggjør raske og effektive premix-drikker og øltilberedning, og sparer deg for verdifull tid i rushtiden. Den raske handlingen til Tappekran sikrer en sømløs skjenkeopplevelse, og imponerer både ansatte og kunder.

Opplev trygghet med JohnGuest-koblinger, som gir et uovertruffen kvalitetsnivå og sikrer en sikker, lekkasjefri forbindelse mellom slangen og røret. Dette resulterer i en pålitelig og holdbar løsning som minimerer vedlikeholds- og utskiftingskostnader over tid.

Ta full kontroll over tilberedningen av drikken med den selvlukkende kompensatoren, som muliggjør presis regulering og måling av strømmen. Oppnå konsistens i hver skjenking, og oppfylle de høye standardene som forventes i profesjonelle omgivelser.

Ikke bare utmerker denne Tappekran seg i ytelse, men dens universelle kompatibilitet med slanger på 8 mm utvendig diameter gjør den til et allsidig valg for ulike omgivelser, fra barer og restauranter til hoteller. Integrer den sømløst i ditt eksisterende oppsett og øk effektiviteten til drikkevaretjenesten din.

Invester i fremtiden for tilberedning av drikke med vår hurtigkran med JG-kontakten. Bli med i rekken av bransjefolk som prioriterer hastighet, pålitelighet og presisjon i hver tømming. Oppgrader etablissementets evne til å tilberede drikke i dag.

Forestill deg mulighetene til vår Tappekran i aksjon – fra å lage signaturcocktailer til rask servering av forfriskende øl. Dens tilpasningsevne til et mangfold av drikketyper gjør den til et uunnværlig verktøy for mixologer og bartendere som ønsker å lage unike og minneverdige drinker.

Gi en uttalelse med drikkevaretjenesten din ved å velge Hurtigkran med JG-kontakt. Imponer kundene dine med ikke bare kvaliteten på drinkene dine, men også effektiviteten og profesjonaliteten til drikketilberedningsprosessen. Løft baren eller restauranten din til nye høyder med dette essensielle verktøyet for moderne drikkeservering.

Vare-ID 453092
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 300 g
Netto vekt 300 g
dimensjoner 75×25×100mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: