google-site-verification=2Vtw01IWv51hp8j3veryVa2nhbs0EJ8TPQI8FWhLZhM Personvern | tappetårn.com

Personvern


Personvernerklæring

Med mindre annet er angitt nedenfor, er leveringen av dine personlige data verken juridisk eller kontraktsmessig obligatorisk, eller kreves det for inngåelse av en kontrakt. Du er ikke forpliktet til å oppgi dine data. Å ikke gi det vil ikke ha noen konsekvenser. Dette gjelder bare så lenge behandlingsprosedyrene nedenfor ikke sier noe annet.
“Personopplysninger” er all informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

 

Serverloggfiler
Du kan bruke våre nettsteder uten å sende inn personopplysninger. 
Hver gang nettstedet vårt åpnes, overføres brukerdata til oss eller våre webhoteller / IT-tjenesteleverandører av nettleseren din og lagres i serverloggfiler. Disse lagrede dataene inkluderer for eksempel navnet på nettstedet som er oppringt, dato og klokkeslett for forespørselen, IP-adresse, mengde data overført og leverandøren som sender forespørselen. Behandlingen utføres på grunnlag av artikkel 6 (1) f) GDPR på grunn av våre berettigede interesser for å sikre en smidig drift av nettstedet vårt og forbedre våre tjenester.
 


Kundekonto Bestillinger      Orders      
 

Kundekonto
Når du åpner en kundekonto, samler vi dine personopplysninger i det omfanget som er gitt der. Databehandlingen er for å forbedre din shoppingopplevelse og forenkle ordrebehandlingen. Behandlingen vil bli utført på grunnlag av kunst. 6 (1) tent. en GDPR med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss uten å påvirke lovligheten av behandlingen som er utført med ditt samtykke frem til tilbaketrekningen. Kundekontoen din blir da slettet.
 
Collection, processing, and transfer of personal data in orders
Når du sender inn en bestilling, samler og bruker vi bare dine personopplysninger i den grad dette er nødvendig for å oppfylle og håndtere bestillingen din, samt behandle spørsmålene dine. Tilveiebringelse av data er nødvendig for inngåelse av en kontrakt. Unnlatelse av å gi den vil forhindre inngåelse av en kontrakt. Behandlingen vil skje på grunnlag av artikkel 6 (1) b) GDPR og er påkrevd for å oppfylle en kontrakt med deg. 
Dataene dine blir overført hit for eksempel til rederiene og dropshipping-leverandører, leverandører av betalingstjenester, tjenesteleverandører for håndtering av ordren og IT-tjenesteleverandører som du har valgt. Vi overholder strengt lovkrav i alle tilfeller. Omfanget av dataoverføring er begrenset til et minimum.
 


Ta kontakt med       evalueringer      
 

Innsamling og behandling når du bruker kontaktskjemaet 
Når du bruker kontaktskjemaet, samler vi bare inn dine personlige data (navn, e-postadresse, meldingstekst) i omfanget du gir. Databehandlingen er med det formål å ta kontakt. Ved å sende inn meldingen din samtykker du i behandlingen av dine overførte data. Behandlingen vil bli utført på grunnlag av art. 6 (1) tent. en GDPR med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss uten å påvirke lovligheten av behandlingen som er utført med ditt samtykke frem til tilbaketrekningen. Vi bruker bare e-postadressen din til å behandle forespørselen din. Endelig blir dataene dine slettet, med mindre du har samtykket til videre behandling og bruk.
 
Datainnsamling når du legger ut en kommentar 
Når du kommenterer en artikkel eller et bidrag, samler vi inn dine personlige data (navn, e-postadresse, kommentar tekst) bare i omfanget du har gitt. Behandlingen tjener slik at du kan kommentere og vise kommentarer. Ved å sende kommentaren godtar du behandlingen av de overførte dataene. Behandlingen vil bli utført på grunnlag av kunst. 6 (1) tent. en GDPR med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss uten å påvirke lovligheten av behandlingen som er utført med ditt samtykke frem til tilbaketrekningen. Dine personopplysninger blir da slettet.
 

Ved publisering av kommentaren  only the name you have entered  vil bli publisert.


Vareledelse      
 

Use of an external merchandise management system
Bruk av et eksternt varestyringssystem Vi bruker et håndteringssystem for varer i løpet av ordrebehandlingen for kontraktsmessig behandling. For dette formålet blir dine personlige data samlet inn i løpet av bestillingen sendt til

plentysystems AG, Bürgermeister-Brunner-Straße 15, 34117 Kassel, Tyskland 


Leverandører av betalingstjenester      

Bruk av PayPal
Alle PayPal-transaksjoner dekkes av PayPal-personvernerklæringen. Du finner dette på  https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=en

 

Bruk av PayPal Express
Nettstedet vårt bruker betalingstjenesten PayPal Express fra PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. (22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg; "PayPal").
Behandlingen av data gjør det mulig for oss å tilby deg muligheten til å betale via PayPal Express betalingstjenesten.
For å integrere denne betalingstjenesten er det viktig at PayPal samler inn, lagrer og analyserer data når du går inn på nettstedet (f.eks. IP-adresse, enhetstype, operativsystem, nettlesertype, enhetsplassering). Informasjonskapsler kan brukes til dette formålet. Informasjonskapsler lar nettleseren din gjenkjennes. 
Denne databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, blir utført på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse i et kundeorientert utvalg av varierende betalingsmetoder. På grunnlag som angår din spesielle situasjon, har du rett til når som helst å innvende mot denne behandlingen av personopplysninger om deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) bokstav f) GDPR.
Ved å velge og bruke "PayPal Express", blir dataene som kreves for betalingsbehandling sendt til PayPal for å utføre avtalen med deg ved å bruke den valgte betalingsmetoden. Dataene behandles på grunnlag av artikkel 6 nr. 1 bokstav b) GDPR.
Mer informasjon om databehandling ved bruk av Paypal Express-betalingstjenesten finner du her here i den tilknyttede personvernerklæringen for data.
 


Cookies 

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i en brukers nettleser eller av brukerens nettleser på deres datasystem. Når en bruker ringer opp et nettsted, kan en cookie lagres i brukerens operativsystem. Denne informasjonskapselen inneholder en karakteristisk tegnsnor som lar nettleseren identifiseres tydelig når nettstedet blir kalt opp igjen.


Informasjonskapsler lagres på datamaskinen din. Du har derfor full kontroll over bruken av informasjonskapsler. Ved å velge tilsvarende tekniske innstillinger i nettleseren din, kan du varsles før innstillingen av informasjonskapsler, og du kan bestemme om du vil godta denne innstillingen i hvert enkelt tilfelle, samt forhindre lagring av informasjonskapsler og overføring av dataene de inneholder. Informasjonskapsler som allerede er lagret, kan slettes når som helst. Vi vil imidlertid påpeke at dette kan hindre deg i å utnytte alle funksjonene på dette nettstedet fullt ut.
Ved å bruke lenkene nedenfor kan du finne ut hvordan du administrerer informasjonskapsler (eller deaktiverer dem, blant annet) i store nettlesere:
Chrome Browser: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac


teknisk nødvendige informasjonskapsler
I den grad det ikke gis annen informasjon i databeskyttelseserklæringen nedenfor, bruker vi bare disse teknisk nødvendige informasjonskapsler for å gjøre tilbudet vårt mer brukervennlig, effektivt og sikkert. Informasjonskapsler lar våre systemer også kjenne igjen nettleseren din etter en sideendring og tilby deg tjenester. Noen funksjoner på nettstedet vårt kan ikke tilbys uten bruk av informasjonskapsler. Disse tjenestene krever at nettleseren blir gjenkjent igjen etter en sideendring.

Behandlingen utføres på grunnlag av art. 6 (1) tent. f GDPR på grunn av vår stort sett berettigede interesse for å sikre optimal funksjonalitet på nettstedet, samt en brukervennlig og effektiv design av vårt tjenestespekter.

Du har rett til å legge ned veto mot denne behandlingen av dine personopplysninger i henhold til art. 6 (1) tent. f GDPR, av grunner knyttet til din personlige situasjon.


Analyse      Reklame      
 

Bruk av Google Analytics
Nettstedet vårt bruker webanalysetjenesten Google Analytics fra Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Hvis du vanligvis er bosatt i Det europeiske økonomiske området eller Sveits, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) kontrolleren som er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor selskapet tilknyttet Google som er ansvarlig for å behandle dine data og for å overholde gjeldende databeskyttelseslovgivning.
Behandlingen av data tjener til å analysere dette nettstedet og dets besøkende og til markedsførings- og reklameformål. Google vil bruke denne informasjonen på vegne av operatøren av dette nettstedet for å evaluere din bruk av nettstedet, for å utarbeide rapporter om nettstedets aktivitet og for å tilby andre tjenester til nettstedoperatøren knyttet til nettsted og internettbruk. I denne prosessen kan følgende informasjon, blant annet, samles inn: IP-adresse, dato og klokkeslett for tilgang til nettstedet, klikksti, informasjon om nettleseren og enheten du bruker, de besøkte sidene, henvisningsadressen (nettstedet som du bruker åpnet nettstedet vårt), posisjonsdata, kjøpsaktiviteter. IP-adressen som overføres fra nettleseren din innenfor rammen av Google Analytics, er ikke tilknyttet andre data som Google har. Google Analytics bruker teknologi som informasjonskapsler, nettlagring i nettleseren og sporingspiksler som muliggjør en analyse av din bruk av nettstedet. Informasjonen som genereres av disse om din bruk av dette nettstedet blir vanligvis overført til en Google-server i USA og lagret der. IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet.
Google bruker dette for å forkorte IP-adressen din på forhånd i EU-landene eller i andre underskrivere til avtalen om Det europeiske økonomiske området. Bare unntaksvis vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og forkortet der.
Databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, blir utført på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse for den behovsbaserte og målrettede utformingen av nettstedet. På grunnlag som angår din spesielle situasjon, har du rett til når som helst å innvende mot denne behandlingen av personopplysninger om deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) bokstav f) GDPR.
Du kan også forhindre innsamling av dataene (inkludert din IP-adresse) generert av Google Analytics og relatert til din bruk av nettstedet av Google, samt behandlingen av disse dataene fra Google ved å laste ned og installere nettleser-plugin-modulen tilgjengelig på følgende lenke [https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de]. For å forhindre datainnsamling og lagring av Google Analytics på flere enheter, kan du plassere en bortforklaring. Avvisning av informasjonskapsler forhindrer fremtidig innsamling av dataene dine når du besøker dette nettstedet. Du må implementere bortvalget på alle systemer og enheter som du bruker, slik at dette fungerer omfattende. Hvis du sletter opt-out-informasjonskapselen, blir forespørsler overført til Google igjen. Når du klikker her, vil ikke-cookien bli plassert: Deaktiver Google Analytics. Du finner mer detaljert informasjon om vilkårene for bruk og databeskyttelse på https://www.google.com/analytics/terms/de.html and/or at https://www.google.de/intl/de/policies/ and at https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=de.

 

Bruk av Google Ads-konverteringssporing
Nettstedet vårt bruker det elektroniske markedsføringsprogrammet "Google Ads", inkludert konverteringssporing (evaluering av brukerhandlinger). Google konverteringssporing er en tjeneste som drives av Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Hvis du vanligvis er bosatt i Det europeiske økonomiske området eller Sveits, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) kontrolleren som er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor selskapet tilknyttet Google som er ansvarlig for å behandle dine data og for å overholde gjeldende databeskyttelseslovgivning.
Hvis du klikker på annonser plassert av Google, plasseres en informasjonskapsel på datamaskinen din for konverteringssporing. Disse informasjonskapslene har begrenset gyldighet, inneholder ingen personopplysninger og kan derfor ikke brukes til personlig identifikasjon. Hvis du besøker bestemte sider på nettstedet vårt, og informasjonskapselen ennå ikke er utløpt, kan vi og Google gjenkjenne at du har klikket på annonsen og ble sendt videre til denne siden. Hver Google Ads-kunde får en annen informasjonskapsel. Det er derfor ikke mulig å spore informasjonskapsler knyttet til nettstedene til Annonsekunder.
Informasjonen som samles inn ved hjelp av konverteringscookie tjener formålet med å produsere konverteringsstatistikk. Dette lar oss finne ut det totale antallet brukere som har klikket på annonsene våre og ble sendt videre til en side utstyrt med en konverteringssporingskode. De mottar imidlertid ingen informasjon som kan brukes til å identifisere brukere personlig.
Dataene dine kan overføres til USA. I samsvar med US-EUs databeskyttelsesavtale har Google blitt underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpliktet til å overholde europeiske databeskyttelseslover.
Databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, blir utført på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse for å adressere besøkende på nettstedet med målrettet, interesserelatert reklame. På grunnlag som angår din spesielle situasjon, har du rett til når som helst å innvende mot denne behandlingen av personopplysninger om deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) bokstav f) GDPR.
You can deactivate personalised advertising in Google’s advertising settings. Instructions for this can be found at https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de.
Alternatively, you can prevent the use of cookies by third parties by calling up the Network Advertising Initiative deactivation page at https://www.networkadvertising.org/choices/ and following the further opt-out instructions specified there.
You then won’t be included in the conversion tracking statistics.
Du kan deaktivere tilpasset annonsering i Googles annonseinnstillinger. Instruksjoner for dette finner du på https://www.google.com/policies/privacy/


Bruk av remarketing eller "lignende målgrupper" -funksjon av Google Inc.
Nettstedet vårt bruker remarketing eller "lignende målgrupper" -funksjonen fra Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Hvis du vanligvis er bosatt i Det europeiske økonomiske området eller Sveits, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) kontrolleren som er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor selskapet tilknyttet Google som er ansvarlig for å behandle dine data og for å overholde gjeldende databeskyttelseslovgivning.
Denne applikasjonen tjener til å analysere besøkende atferd og besøkende interesser.
Google bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsteder, og danner grunnlaget for å produsere interesserelaterte annonser. Informasjonskapsler tillater registrering av nettstedbesøk samt anonymiserte data om bruken av nettstedet. Personopplysningene fra besøkende på nettstedet lagres ikke. Hvis du deretter besøker et annet nettsted i Googles displaynettverk, vil du bli vist annonser som det er mer sannsynlig å ta hensyn til tidligere områder av produkt- og informasjonsinteresse.
Dataene dine kan overføres til USA. I samsvar med US-EUs databeskyttelsesavtale har Google blitt underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpliktet til å overholde europeiske databeskyttelseslover.
Databehandlingen, spesielt plassering av informasjonskapsler, blir utført på grunnlag av artikkel 6 (1) (f) GDPR på grunn av vår overordnede legitime interesse for å adressere besøkende på nettstedet med målrettet, interesserelatert reklame. På grunnlag som angår din spesielle situasjon, har du rett til når som helst å innvende mot denne behandlingen av personopplysninger om deg og utført i samsvar med artikkel 6 (1) bokstav f) GDPR.
Du kan deaktivere bruken av informasjonskapsler med permanent effekt ved å følge lenken nedenfor og laste ned og installere plugin-modulen som leveres der: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=de
Alternativt kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler fra tredjepart ved å hente opp deaktiveringssiden for Network Advertising Initiative på https://www.networkadvertising.org/choices/ og følge de ytterligere instruksjonene for bortvisning.
Du finner mer detaljert informasjon om Googles remarketing samt tilhørende personvernregler for data på: https://www.google.com/privacy/ads/



Rettigheter for personer som er berørt og lagringsvarighet
 

Lagringens varighet
Etter at kontraktsfestet behandling er fullført, lagres dataene opprinnelig i løpet av garantiperioden, deretter i samsvar med de lagringsperioder som er foreskrevet i lov, spesielt skatte- og handelsrett, og blir deretter slettet etter at perioden har gått, med mindre du har avtalt til videre behandling og bruk.
 
Den berørte personens rettigheter
Hvis de juridiske kravene er oppfylt, har du følgende rettigheter i henhold til art. 15 til 20 GDPR: Rett til informasjon, korreksjon, sletting, begrensning av behandlingen, dataportabilitet. Du har også innsigelsesrett mot behandling basert på kunst. 6 (1) GDPR, og til behandling for direkte markedsføring, i henhold til art. 21 (1) GDPR.
 
Kontakt oss når som helst. Kontaktinformasjonen vår finner du i vårt avtrykk.
 
Right to complain to the regulatory authority
Rett til å klage til reguleringsmyndigheten. Du har rett til å klage til reguleringsmyndigheten i henhold til art. 77 GDPR hvis du mener at dataene dine ikke blir behandlet lovlig.
 
Retten til å innvende
Hvis databehandlingen som er skissert her er basert på våre legitime interesser i samsvar med artikkel 6 (1) f) GDPR, har du av grunner som oppstår fra din spesielle situasjon rett til når som helst å innvende mot behandlingen av dine data med fremtidig virkning.
Hvis innvendingen er vellykket, vil vi ikke lenger behandle personopplysningene, med mindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunner for behandlingen som oppveier dine interesser eller rettigheter og friheter, eller behandlingen er ment for påstand, utøvelse eller forsvar av juridiske krav.
 
Hvis personopplysninger blir behandlet med det formål å direkte annonsere, kan du når som helst innvende mot dette ved å varsle oss. Hvis innvendingen er vellykket, behandler vi ikke lenger personopplysningene med direkte annonsering.
 

siste oppdatering: 23.10.2019